Bogdan poručio Americi: Nisam vam ja ruki!
Bogdan Bogdanović na utakmici Sakramento - Golden Stejt, Foto: EPA/John G Mabanglo

realno

Bogdan poručio Americi: Nisam vam ja ruki!

- Mislim da sam iskusan igrač i znam kako da budem spreman da igram svako veče

Objavljeno: 15:28h

Bogdan Bogdanović se polako, ali sigurno privikava na NBA ligu i značajno je napredovao u svojoj igri posle očekivano slabijeg starta.

Njegovi nastupi su doveli do toga i da zvanični sajt NBA lige napiše tekst sa naslovom - Zvezda u usponu Bogdanović ne igra kao da je ruki .

Bogdan je pričao o svojoj ljubavi prema Sakramentu, pre svega zbog Vlade Divca i Peđe Stojakovića, a objasnio je i kako se odlučio za košarku ispred fudbala...

- Peđa je igrao moju poziciju i divio sam mu se. Gledao sam Peđu i Vlada kako su igrali nekada za Kingse. Kao mali sam igrao fudbal i košarku, ali kada je Jugoslavija 2002. godine osvojila zlatnu medalju u Indijanapolisu, odlučio sam da igram košarku.

On se dotakao i svojih nastupa, uzimanju važnih šuteva, ali je istakao da ima još mnogo toga da pruži.

- Mislim da sam iskusan igrač i znam kako da budem spreman da igram svako veče. Osećam se dobro, nema umora. Pokušavam da uvek odaberem dobar potez i pokušavam da igramo kao tim. Poznajemo se samo dva-tri meseca. Verujem u ove momke i imamo dobru hemiju u ekipi. To je najvažnije. Imam iskustva u šutiranju važnih lopti ka košu i imam samopuzdanje prilikom istih šuteva. Nekada lopta uđe, a nekada ne. Još mnogo toga imam da dokažem u ovoj ligi. Ovo leto će biti prvo posle sedam ili osam godina bez obaveza. Tako da ću raditi na mom telu i mojim veštinama. Znam da mogu biti mnogo bolji - istako je Bogdan.

A i njegovi saigrači su imali samo reči hvale...

- On nije novajlija. Za vas(novinare) možda jeste, ali za nas je on iskusan igrač. Na visokom nivou je igrao tokom čitave karijere. Zna kako da igra i mi se 'hranimo' time. Želi da pobeđuje rekao je Džordž Hil, a Derpn foks je dodao:

- On ne igra kao ruki i mi ga ne gledamo kao novajliju u ligi

BONUS VIDEO: Pobunjena frakcija vređa Jug

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.