TODORIĆ: Niko iz uprave Partizana nije član SNS!

BEZ NAPREDNJAKA U KKP

TODORIĆ: Niko iz uprave Partizana nije član SNS!

- Kruže priče koje štete Partizanu, zlonamerne i neistinite. Priča se da je Vujošević otišao i odmah SNS zauzeo mesto u klubu - kaže sportski direktor crno-belih
Objavljeno: 12:22h

Od dolaska Nikole Pekovića na čelo Partizana neke stvari su se promenile, a neke ostale iste. Međutim, u poslednje vreme kruže priče da vladajuća stranka u Srbiji vodi košarkaški klub iz Humske. - Kruže priče koje štete Partizanu, zlonamerne i neistinite. Priča se da je Vujošević otišao i odmah SNS zauzeo mesto u klubu. Niko iz uprave kluba nije član naprednjaka niti ima veze sa tom strankom. Ovde su ljudi koji vole Partizan i žele da pomognu. Znam da je premijer rekao da niko iz njegove stranke neće doći u našu upravu - rekao je Todorić.

Sportski direktor Partizana svakako ne odbija ničiju pomoć i objašnjava koliko je strašno da se jedan klub kao Partizan, potpuno ugasi. - Poslednji meseci su meseci promena. Dajemo sve od sebe da stvorimo tim kompetentan za ABA ligu, a navijače molim da imaju strpljenja i ne očekuju previše u ovoj sezoni. Čedomir Vitkovac je novo pojačanje, a imamo još par igrača u planu - istakao je Todorić i naveo možda ono najbitnije - da će igrači imati redovna primanja, što nije bio slučaj prethodnih godina.
- Ranije su igrači dobijali po dve, tri plate, što nije u redu. Odlučili smo da se takve stvari više ne ponavljaju. Ponudićemo svakom ponaosob onoliko para koliko smo sigurni da možemo da isplatimo u roku, a ne da obećavamo raznorazne cifre pa da od toga ne bude ništa. To se neće ponoviti - objasnio je sportski direktor crno-belih. Partizan prvi meč u ovogodišnjem izdanju ABA lige igra u petak sa valjevskim Metalcem. (Espreso.co.rs/ Izvor: Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.