DOLAZIMO U BEOGRAD BEZ KOMPLEKSA! Nemanja Vranješ najavljuje mušku borbu u majstorici ABA lige! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

BEZ PRITISKA

DOLAZIMO U BEOGRAD BEZ KOMPLEKSA! Nemanja Vranješ najavljuje mušku borbu u majstorici ABA lige! (FOTO)

"Već sada je izvesno da ćemo se iz Beograda vratiti kući ponosni i uzdignuta čela"

Objavljeno:

Nemanja Vranješ ulogu favorita prepustio je Crvenoj zvezdi i u majstorici, ali je dodao da će crveno-beli na parketu morati da ih ubede da su bolji.

- Zvezda je favorit i Zvezdi ne se preti. Međutim, ostavili smo belu zastavu u Baru i krećemo u Beograd da odigramo muški, hrabro bez kompleksa. Zvezda će na parketu morati da nas ubedi da je bolja. Zvezda će igrati pod velikim pritiskom, a mi rasterećeno jer u meču koji sledi jednostavno nemamo šta da izgubimo. Budite sigurni da ćemo u slučaju da se pojavi i promil šanse da stignemo do pobede i finala, to iskoristiti - rekao je Vranješ za Sport klub.

foto: Beta

Šta god da se dogodi Barani će se kući vratiti uzdignuta čela.

- Već sada je izvesno da ćemo se iz Beograda vratiti kući ponosni i uzdignuta čela. Ove sezone smo ostvarili sve što smo obećali, a obećali smo mnogo. Mnogi su tvrdili da su obećanja nerealna i da nemaju osnova. Međutim, igrali smo u finalu Kupa i izgubili utakmicu sa ekipom Budućnosti na jednu loptu. Stigli smo među osam najboljih u FIBA Kupu Evrope što je sasvim lep evropski rezultat. Ono što je najvažnije, stigli smo do polufinala ABA lige, a pobedom nad Zvezdom u Baru i prilike da se borimo za mesto u finalu - dodao je košarkaš Mornara.

Utakmica Crvena zvezda – Mornar na programu je u ponedeljak od 21 sat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.