DA NAPRAVE SVOJ RIJALITI, PREGAZILI BI KARDAŠIJANE: Šašavi trio fantastiko Bobi, Tobi i Di Džej ruše rekorde gledanosti! (VIDEO)
Boban Marjanović, Tobajas Heris i DeAndre Džordan u igračkom zanosu, Foto: Printscreen/Twitter/@Farbod_E

Njihov šou ne prestaje

DA NAPRAVE SVOJ RIJALITI, PREGAZILI BI KARDAŠIJANE: Šašavi trio fantastiko Bobi, Tobi i Di Džej ruše rekorde gledanosti! (VIDEO)

Kao da su stvoreni za Los Anđeles koji je poznat kao grad zabave

Objavljeno: 11:56h

Tandem Bobana Marjanovića i Tobiasa Harrisa nam je poznat i drag još iz ne tako davnih dana kada su zajedno nosil dres Detroit Pistonsa i svojim performansom pre početka svake utakmice zabavljali masu svake NBA hale u koju su kročili nogom. Sada je tandem dobio novog člana koji je od kada su ''Tobi i Bobi'' stigli u ''grad anđela'' i postao jači za DeAndre Džordana pa je dvojac sada prerastao u trio fantastiko.

I naravno, Los Anđeles kao grad zabave i šoubiznisa je prihvatio i zavoleo ovaj novi talas koji je došao u pravom trenutku, nakon rasipanja ''velike trojke'' ekipe Klipersa i naveo ih da mnogo brže zaborave na dane skorije prošlosti. Pogledajte samo još jedan video u nizu ovog trija koji je zapalio internet i već u prvih 24 časa od objavljivanja klipa dostigao viralni status i cifru od pola ''milje'' klikova. Uživajte!

Ovde možete pogledati sve ostale klipove Bobija ,Tobija i DJ-a

A post shared by NBA (@nba) on

BONUS VIDEO: Ognjen Dobrić posle meča Crvena zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.