DONČIĆ IPAK NEĆE BITI PIK No.1! Finiks i Ejton već započeli NBA romansu! (VIDEO)
Foto: AP

NAJBOLJE JE KOD KUĆE

DONČIĆ IPAK NEĆE BITI PIK No.1! Finiks i Ejton već započeli NBA romansu! (VIDEO)

Ejton je pohađao srednju školu u Finiksu, zatim je i studirao na Arizona koledžu

Objavljeno: 17:33h

DeAndre Ejton po svemu sudeći želi da ostane i nastavi karijeru u Arizoni, pa je istakao kako ne planira da trenira ni sa jednom drugom ekipom u NBA osim sa Sansima pre drafta, što dalje inplicira da će on biti prvi pik na ovogodišnjem draftu, a ne slovenačko čudo od deteta Luka Dončić.

Ejton će dakle najverovatnije otići u Sanse pod palicu Igora Kokoškova, a takav rasplet se već duže vreme pominje kao prva opcija tima iz Arizone, s obzirom na potrebe ekipe na centarskoj poziciji, pošto na krilima i bekovima već imaju zavidan broj mladih igrača koji imaju puno potencijala.

Pored toga, Ejton je već došao na test treninge u Finiks, već je i igrao prethodno u Arizoni i rekao je "da će biti broj 1 i da neće trenirati nigde drugde".

- Niko mi nije rekao da ću biti prvi pik, ovo sam samo ja, verujem da zaslužujem to, radio sam naporno. Neću reći da sam najbolji igrač, samo da sam najbolji takmičar.

Ejton je pohađao srednju školu u Finiksu, zatim je i studirao na Arizona koledžu gde je imao prosek od 20.1 poena, 11.6 skokova i 1.9 blokadu po meču, a već dugo najavljuje sebe kao igrača koji će se odlično uklopiti sa Devinom Bukerom.

- Zbog moje majke, ja sebe mogu videti ovde u Finiksu. Mi ćemo biti Šek i Kobe broj 2 - rekao je on.

Generalni menadžer kluba Rajan Mekdonah rekao je da će Ejton gledati NBA finale sa svojim potencijalnim saigračima, možda će se tu i stvoriti dodatna konekcija.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.