LEBRONE, PAKUJ SE I IDI KUĆI: Jokić ponovo razbio Lejkerse, Srbin izvodio magiju koje se ni Teo ne bi stideo!
Foto: EPA/Mike Nelson

POKIDAO

LEBRONE, PAKUJ SE I IDI KUĆI: Jokić ponovo razbio Lejkerse, Srbin izvodio magiju koje se ni Teo ne bi stideo!

Za svega 22 minuta na terenu momak iz Sombora je naprosto razbio Jezeraše

Objavljeno: 08:25h

Iako se mislili da će biti, ovi Lejkersi i nisu nešto preterano moćan tim. Denver je drugi put u tri dana, ovog puta u Los Anđelesu pobedio legendarni NBA tim predvođen Lebronom Džejmsom i to rezultatom 113:111.

Nova sjajna partija srpskog asa Nikole Jokića, koji je za 22 minuta na parketu postigao 20 poena, šutirao za dva 5/8, trojke 2/2, a imao je i šest skokova, osvojenu loptu i četiri asistencije.

Jedna od tih asistencija potpuno je zbunila Lejkerse: srpski centar je na centralnom mestu za dalekometni šut podigao ruku, gledao desno, a onda u levom ćošku uposlio Morisa, koji je pogodio trojku.

Lebron Džejms je za 14 minuta postigao 13 poena u dresu Lejkersa. Naizgled skroman učinak, ali je na terenu "kralj" delovao prilično nezaustavljivo. Bilo je tu i odlične odbrane, i atraktivnih dodavanja, ali će se pamtiti i njegovo prvo zakucavanje u dresu Lejkersa u čuvenom "Stejpls centru":

Iako su "Jezeraši" imali čak i 18 poena prednosti na početku drugog poluvremena, klupa Denvera je izdominirala, posebno Mejson Plamli, koji je do 23 poena stigao pogodivši iz svih 11 pokušaja iz igre, a odlično su ga "sa klipe" pratili i Malik Bizli (15 poena), te Donald Sloun i Trejl Lajls (po 12).

Ako ovako nastave tokom sezone, Nagetsi bi mogli svakom da budu trn u oku, a plej-of bi konačno mogao da postane realnost!

Svi rezultati:

Šarlot - Majami 122:113

Boston - Klivlend 95:102

Juta - Toronto 105:90

LA Lejkers - Denver 111:113

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.