Bivši Zvezdin junior: Dokazaću svoju pripadnost Partizanu!

CVETKOVIĆ PRESREĆAN

Bivši Zvezdin junior: Dokazaću svoju pripadnost Partizanu!

Aleksandar Cvetković koji je ponikao u redovima večitog rivala crno-belih izjavio je da mu je posle propačlog odlaska u inostranstvo vicešampion Srbije bio prvi izbor
Objavljeno: 18:06h

Košarkaški klub Partizan organizovao je druženje igrača i stručnog štaba sa novinarima uoči početka nove sezone. Bila je ovo prilika da predstavnici medija upoznaju novi, mladi tim crno-belih koji kreće u najteže bitke ovog kluba u XXI veku. Jedan od igrača koji je stigao u redove vicešampiona Srbije i podigao prašinu u javnosti jeste Aleksandar Cvetković, bivpi junior Crvene zvezde koji nije dobio pravu priliku na Malom Kalemegdana, a od sada će nositi dres večitog rivala.

Jelena Vučetić
- Na obostranu radost se sve završilo dobro pre dva dana. Momci su me dobro prihvatili. Dugo se povlačilo po medijima, vreme je odmicalo, ja sam čekao neki klub iz inostranstva, nije došlo do saradnje, a onda me je pozvao trener i ja sam oberučke prihvatio - rekao je Cvetković i osvrnuo se na činjenicu da je ponikao u redovima najvećeg protivnika: - To je sastavni deo našeg posla. Ostao sam u konktaktu sa igračima i upravom Crvene zvezde. Moj novi klub je Partizan i svoju pripadnost ću dokazati na terenu. U hodu smo i dalje, nisam još razgovarao sa trenerom, malo je vremena do prve utakmice i u narednom periodu ćemo razgovarati. Pred novim timom Partizana su velika iskušenja, navijači očekuju najviše ambicije, ali s obzorom na situaciju takve stvari za sada nisu moguće. - U ovom periodu teško je pričati o rezultatu. Idemo od meča do meča i daćemo svoj maksimum. Mlad je tim, svi smo željni dokazivanja, puni energije i mislim da će ovo biti jedna dobra priča. Svi znamo ko je Pera i koliko je uradio. Što se tiče mene znam da će mi pomoći na mojoj poziciji - izjavio je Cvetković. (U. M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.