Stefa Karija je ovogodišnji Ol star podsetio na detinjstvo i Dražena Petrovića!

Pukle ga uspomene

Stefa Karija je ovogodišnji Ol star podsetio na detinjstvo i Dražena Petrovića!

MVP lige je izjavio posle utakmice između Istoka i Zapada da se setio vremena kada je sedeo sa svojim ocem u prvom redu pored legendarnog hrvatskog košarkaša
Objavljeno:

Najbolji NBA košarkaš, Stef Kari prethodnog vikenda je bio učesnik Ol stara gde se takmičio u šutiranju trojki, ali nije uspeo da pobedi, a onda je bio deo meča svih zvezda između Istoka i Zapada. MVP najjače lige na svetu je na kraju utakmice pogodio i trojku sa pola terena, a još više je oduševio sve kada je zatražio od Kobija Brajanta, kome je to bio oproštaju Ol star meč, da mu se potpiše na dres. Nakon toga je izašao pred novinare i ispričao im na šta ga je podsetio fenomenalni vikend u Torontu i setio se pokojnog Dražena Petrovića tom prilikom.

- Ne bih šutirao da publika nije tražila trojku sa pola terena. Meni je najlepše bilo što sam video da su mnoge moje kolege dovele svoju decu da gledaju Ol star. To mi je vratilo sliku iz detinjstva kada sam sedeo svome ocu u krilu pored Dražena Petrovića - izjavio je Kari. Košarkaš Golden Stejta je, inače, mnogo puta rekao da je njegov omiljeni košarkaš tragično nastradali jugoslovenski i hrvatski reprezetnativac, a čak je i svoj dres iz velikog NBA finala prošle godine poslao u Draženov muzej u Zagrebu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.