Čovek sa najluđim stajlingom u NBA ima još 3-6 meseci života! (FOTO) (VIDEO)

Vest koja je rastužila sve

Čovek sa najluđim stajlingom u NBA ima još 3-6 meseci života! (FOTO) (VIDEO)

Jedna je od najomiljenijih faca među ljubiteljima najjače lige na svetu, a postao je prepoznatljiv po svom otkačenom "autfitu"
Objavljeno:

Nije košarkaš, nije trener, a nije ni vlasnik tima, međutim, on je jedna od najpoznatijih faca NBA lige. U pitanju je novinar Krejg Seger koga poznaju svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu. Seger je postao, ne samo prepoznatljiv po svom uzimanju izjava od aktera mečeva kraj terena pre i posle mečeva, već i po neobičnom stilu oblačenja zbog čega je jedna od najomiljenijih televizijskih ličnosti u SAD.

Zato su mnogi sa velikim žalom dočekali vest da mu se vratila leukemija zbog koje nije radio dve godine, a ono što je najviše šokantno jeste da su mu doktori predvideli 3-6 meseci života, mada kako je sam rekao postoji i mogućnost da živi pet godina sa teškom i za njega neizlečivom bolešću u ovom trenutku. Seger je jedan od omiljenih likova ne samo među navijačima, već i igračima, ali i trenerima, posebno ga obožava šef stručnog štaba San Antonija, Greg Popović, koji je često zbijao šale sa njim tokom davanja izjava.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.