ŠARIĆ UVREDIO SRBIJU: Imaju tog Teodosića i malog Bjelicu, a drugo... (FOTO)
Foto: Ap/michel Spingler

POTCENJUJE I PRECENJUJE

ŠARIĆ UVREDIO SRBIJU: Imaju tog Teodosića i malog Bjelicu, a drugo... (FOTO)

Otac mladog hrvatskog reprezentativca prilično smelo i nipodaštavački priča o vicešampionima sveta
Objavljeno: 18:29h

Da nije malo poleteo? Bivši košarkaš Hrvatske i otac velike nade tamošnje košarke Darija Šarića, Predrag, prilično hrabro je izjavio uoči osmine finala da je Hrvatska mnogo bolja reprezentacija od Srbije. Stariji Šarić je za tamošnje medije izjavio kako "vatreni" imaju mnogo bolje igrače od Srbije, čiji su, prema njegovom mišljenju, jedini pravi igrači Teodosić i Bjelica, i da u eventualnom četvrtfinalnom duelu dve selekcije o kome se već danima priča, Hrvatska je ta koja ima veće šanse za trijumf.

- Smatram da mi možemo da odigramo odbranu vrlo kvalitetno i da možemo da se nosimo ravnopravno sa Srbijom. Nije srpska ekipa ništa kvalitetnija, naša je možda i skuplja. Imaju tog Teodosića, imaju tog malog Bjelicu koji ima iskustva, ali ovo drugo - rekao je Šarić i dodao: - Ako ćemo gledati Kalinića ili Simonovića, o čemu da pričamo? Ipak naši igrači igraju u velikim klubovima, pa mi imamo i tri NBA igrača! Prema tome, to je jedna utakmica. Šta ako Srbi ne pogode? Šta ako Teodosić sve uprska kako već zna? - Treba i tog malog Bogdanovića zaustaviti, ne puštati mu taj šut, jer je vrlo opasan ako se pusti, i to je to. Nemamo se čega bojati, samo nam trebaju pravi Tomić i Bogdanović. Ako oni budu na visini zadatka, ja se ne bojim nikoga - izjavio je smelo Šarić.
Ovakva njegova izjava koja je malo nipodaštavačka prema timu koji je vicešampion sveta, a naši igrači bi trebalo da je iskoriste kao dodatni motiv u slučaju da do tog susreta uopšte dođe u četvrtfinalu Evropskog prvenstva. Pre toga Hrvati će u osmini finala morati da savladaju razigrane Čehe, dok se Srbija sastaje sa pucačkom ekipom Finske. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.