Dino Rađa odgovorio Šarićevom ocu i Hrvatima: Da li nam je i sada Duda Ivković kriv?!

bez dlake na jeziku

Dino Rađa odgovorio Šarićevom ocu i Hrvatima: Da li nam je i sada Duda Ivković kriv?!

Legendarni košarkaš osuo je žestoku paljbu zbog neuspeha košarkaša Hrvatske na Eurobasketu
Objavljeno: 12:45h

Hrvatska košarka je doživele jedan od najjačih šamara u svojoj istoriji eliminacijom od Češke u osmini finala Eurobasketa, a u tamošnjoj javnosti sada, umesto pravljenja atmosfere kako su oni prerano nazvali za duel godine protiv Srbije u četvrtfinalu, sada pokušavaju da shvate šta im se dogodilo. Naravno, javljaju se mnogobrojni bivši asovi hrvatske košarke koji ne baš biranim rečima govore o igri i reprezentaciji "vatrenih". Jedan od onih koji imaju najviše prava da govore o tome je sigurno Dino Rađa, čovek koji je bio deo poslednje hrvatske generacije koja je osvojila odličje na velikom takmičenju u Atini 1995. godine. ŠARIĆ UVREDIO SRBIJU: Imaju tog Teodosića i malog Bjelicu, a drugo... (FOTO) Legendarni bivši košarkaš je, možda na najbolji način i odgovorio Predragu Šariću, ocu Darija Šarića koji je samo dva dana uoči duela sa Česima, već pričao o četvrtfinalnom meču sa našom reprezentacijom i potcenjivačkim tonom gotovo otpisao srpsku selekciju iz tog duela.

- Ovo je strašno. Na osnovu svega što smo pokazali ne bismo pobedili ni žensku reprezentaciju Češke. Ni u najgorim snovima nisam očekivao da bi reprezentacija mogla da izgleda kao ekipa iz osnovne škole, pa i gore - rekao je Rađa, koji je podsetio na to kako su se hrvatski mediji i stručnjaci ostrvili pre godinu dana na Dušana Ivkovića zato što ne daje prostora po njihovim rečima najvećem evropskom talentu - Dariju Šariću. - Bogdanović nije nosilac igre, niti će to još dugo biti Hezonja. šarić ne igra u Efesu. Zašto? Važno je da su naši novinari odmah udarili po Dušanu Ivkoviću zašto koči najboljeg mladog igrača Evrope. Zato smo i izgubili od Češke i ne idemo na Olimpijske igre.
Vrlo sličnog mišljenja je još jedna legenda jugoslovenskog i hrvatskog sporta Đuzepe Pino Đerđa koji je rezulat Hrvatske na Eurobasketu u svojoj kolumni za "Slobodnu Dalmaciju" nazvao tragedijom. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.