SUPRUGA KOBIJA BRAJANTA PREUZELA POSMRTNE OSTATKE: Tela njega i ćerke predati Vanesi Brajant!
Kobi Brajant sa svojom ćerkom Đianom (oboje su poginuli), Foto: AP

Počele pripreme za poslednji ispraćaj

SUPRUGA KOBIJA BRAJANTA PREUZELA POSMRTNE OSTATKE: Tela njega i ćerke predati Vanesi Brajant!

Udovica poginulog košarkaša je u međuvremenu kontaktirala njegove fanove sa jednim zahtevom

Objavljeno: 09:37h

Porodice žrtava pada helikoptera su preuzeli posmrtne ostatke nakon što su njihovi identiteti utvrđeni pomoću otisaka prstiju.

Porodica Kobija Brajanta, njegova udovica Vanesa, preuzela je tela svog poginulog supruga i njihove ćerke Điane (13) koji su bili u helikopteru koji je pao pre 8 dana u Kaliforniji kada je poginulo svih 8 putnika i pilot.

Među poginulima su još pilot Ara Zobajan, putnice Kristina Mauser, Sara i Pejton Čester, dok ostaci Džona, Keri i Alise Altobelli još nisu preuzeti.

1 / 4 Foto: EPA/James Anderson

Brojni navijači opkolili su dom Los Anđeles Lejkersa "Staples Centar" kako bi se oprostili od Kobija koji je 20 godina igrao za ovaj klub i doneo im čak 5 NBA naslova.

Ostavljali su brojne fotografije, majice, pisma, a Lejkersi će sve te stvari proslediti Vanesi budući da su u narednih nekoliko dana morali da očiste područje oko dvorane.

1 / 13 Foto: EPA/Etienne Laurent

- Vanesa nam se javila i rekla: "Moja porodica bi želela te stvari. Označićemo svaki od predmeta, majice pisma, košarkaške lopte, plišane igračke. Stavićemo u posebne kontejnere i isporučiti porodici - rekla je Li Zajdman, predsednica uprave "Staples Centra" za LA Times.

Podsetimo, Brajant i njegova kćerka putovali su u akademiju Mamba kada se njihov helikopter srušio pri brzini od oko 300 kilometara na sat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.