Metalac nije imao lek za furioznu Zvezdu: Kvinsi Miler nezaustavljiv za petu pobedu u nizu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE, 5. KOLO

Metalac nije imao lek za furioznu Zvezdu: Kvinsi Miler nezaustavljiv za petu pobedu u nizu! (FOTO) (VIDEO)

Na poluvremenu je bilo sedam poena razlike za branioca titule, dok je u trećoj četvrtini već rešeno pitanje pobednika
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da vežu i peti uzastopni trijumf u Košarkaškoj ligi Srbije pošto su slavili na gostovanju Metalcu rezultatom 78:56 (11:16, 25:13, 20:11,22:16) Izabranici Dejana Radonjića neprijatno su iznenadili navijače kada su izgubili prvu deonicu, ali je posle toga sve krenulo na njihovu ruku. Na kraju prvog poluvremena prednost od sedam poena dala je neki nagoveštaj šta bi moglo da se desi u nastavku, a i dogodilo se.

foto: Saša Pavlić Koky
Crveno-beli su dodali gas, dok Metalac nije imao odgovor na sjajno izdanje Kvinsija Milera koji je meč završio sa 16 poena. Uz njega, najbolji u taboru šampiona bio je Luka Mitrović sa 13, kao i Štimac sa 9. Što se tiče Valjevaca, Majstorović se istakao sa 11, a Jevtović sa 8.
foto: Saša Pavlić Koky
Zvezda je sada prva na tabeli grupe A ispred FMP-a, dok je Metalac na trećem, odnosno Tamiš na četvrtom mestu. U grupi B Partizan ima takođe stoprocentan učinak, dok ga prate Mega Leks, Borac i Konstantin. U polufinalu plej-ofa našeg prvenstva igraće Zvezda i Mega Leks, odnosno Partizan i FMP.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.