Neponovljivi Duda Ivković doneo najtežu odluku! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

Legendo, hvala vam!

Neponovljivi Duda Ivković doneo najtežu odluku! (VIDEO)

Jedan od najveći stručnjaka u istoriji košarke završio karijeru u 72. godini
Objavljeno: 13:22h

Legendarni srpski košarkaški trener Dušan Ivković saopštio je da je završio karijeru, na žalost svih ljubitelja košarke.

- Posao trenera podrazumeva da svakoga dana donosite važne i često veoma teške odluke. Ali, kada je taj posao istovremeno i velika ljubav, njegovi izazovi se nose sa lakoćom, koliko god oni bili zahtevni. Zato svih ovih decenija nikada nisam osećao stres, već samo veliku strast. Moja poslednja odluka kao trenera, da se povučem je logična, racionalna i pođednako teška kao i mnoge druge koje sam donosio tokom karijere i dodao:

- Košarka i trenerski poziv nisu bili deo mog života, već moj život. To je bio odnos konstantnog međusobnog davanja. Košarci sam dao sebe, a ona je moj život oblikovala na najlepši mogući način. Od prvog dana kada me je na našem Crvenom krstu u njen magični svet uveo brat Piva, gde smo zajedno, uz neizmernu podršku porodice i prijatelja, počeli da spoznajemo njene tajne, pa sve do danas, kada zatvaram jedno poglavlje svog života sa košarkom - rekao je Ivković.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.