NISMO MI HRVATI: Teo dirigent, Erceg i Raduljica prve violine, dovoljno za Češku! (FOTO) (VIDEO)

srbija - češka

NISMO MI HRVATI: Teo dirigent, Erceg i Raduljica prve violine, dovoljno za Češku! (FOTO) (VIDEO)

Naša selekcija plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva pobedom nad Češkom. Trijumf je mnogo teže izvojevan nego što to rezultat pokazuje. Dva dabl-dabla u našoj ekipi
Objavljeno: 20:34h
POLUFINALE! Selekcija Srbije zabeležila je i sedmu uzastopnu pobedu na ovogodišnjem Eurobasketu i očekuju je borbe za medalju. Izabranici Aleksandra Đorđevića u četvrtfinalu su pobedili Češku rezultatom 89:75, a za finale će igrati sa pobednikom duela Italija - Litvanija. REKORDER: Teodosićevih 14 magičnih asistencija (VIDEO)
Najzaslužniji za našu pobedu su bili Miloš Teodosić sa 12 poena i 14 asistencija, Zoran Erceg postigao je 20 poena, a Miroslav Radljica četiri poena manje. Kod Čeha, odličnu partiju pružili su Jan Veseli sa 23 poena i Tomaš Satoranski koji je postigao 20.
U prvom poluvremenu videli smo veliku borbu dva tima. Igralo se poprilično izjednačeno, a Češka je još jednom pokazala da je tvrd orah, mada se mora priznati i da naša odbrana nije bila na nivou pretohnih utakmica sa šampionata. Ipak, i pored toga što Srbija nije bila na najvišem nivou otišla je na poluvreme sa prednošću od 3 poena, najviše zahvaljujući Zoranu Ercegu.
Nastavak igre doneo je totalnu drugačiju sliku na terenu. Naši reprezentativci odigrali su mnogo bolju odbranu, iz čega su proistekli dobri napadi kojima je maestralno dirigovao Miloš Teodosić, Razlika je rasla, da bi pred poslednji dvominutni period iznosila samo četiri poena prednosti. U poslednjoj deonici uspeli smo da odbijemo sve nalete Čeha i na kraju obezbedimo plasman u polufinale Evropskog prvenstva.
TOK UTAKMICE: 40. minut
38. minut 36. minut
33. minut
30. minut -
29. minut
26. minut
23. minut
20. minut
17. minut
15. minut - 12. minut -
10. minut
8. minut - 6. minut -
3. minut - 1. minut -

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.