VEĆ NAS OTPISALI: Ako pitate Hrvate Srbija je već izgubila od Litvanije! (FOTO)

LOŠI PROGNOZERI

VEĆ NAS OTPISALI: Ako pitate Hrvate Srbija je već izgubila od Litvanije! (FOTO)

Na jednom od hrvatskih portala tokom cele noći i jutra je stajalo da će Srbija igrati za 3. mesto, a da nije ni odigrala polufinale
Objavljeno:

U Hrvatskoj su uporni u želji da srpska reprezentacija ne napravi uspeh na Eurobasketu i osvoji zlato ili igra finale i time obezbedi direktan plasman na Olimpijske igre 2016. godine. ŠARIĆ UVREDIO SRBIJU: Imaju tog Teodosića i malog Bjelicu, a drugo... (FOTO) Mediji u zemlji naših suseda nikako da prebole eliminaciju "vatrenih" sa Evropskog prvenstva i da podnesu dobre igre "Orlova" koji nezadrživo grabe ka medalji u Francuskoj, te sve vreme pokušavaju da predvide kada će Srbija doživeti prvi poraz i predvideli su da će to biti u polufinalu protiv Litvanije.

MNOGO IH BOLI: Legendarni hrvatski trener nazvao Raduljicu drvosečom! Tako je na tamošnjem portalu Indeks gde se prikazuje kostur eliminacione faze, odmah posle četvrtfinala stavljena zastava Srbije u deo predviđen za ekipe koje će se boriti za bronzanu medalju i time automatski se aludira da ćemo izgubiti od Litvanije u četvrtfinalu. Interesantno je da ova greška nije ispravljena ni jutros, te i dalje stoji na pomenutom sajtu, što očigledno govori da su ubeđeni u ovu svoju prognozu.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.