REAL SPREMIO VASI MICIĆU PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Samo NBA može da osujeti pakleni plan! Na meti je i Nedović!
Foto: Profimedia

bomba u evroligi

REAL SPREMIO VASI MICIĆU PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Samo NBA može da osujeti pakleni plan! Na meti je i Nedović!

Kraljevski klub, spreman je da u svoje redove dovede Vasilija Micića

Objavljeno: 11:49h

Srpski košarkaš, Vasilije Micić, proglašen je za najboljeg igrača 26. kola Evrolige. On je u pobedi Efesa protiv Fenerbahčea postigao 37 poena što je ujedno i njegov lični rekord po broju poena. A sada stižu vesti da je opet na meti Real Madrida.

Barselona je počela da pravi drim tim nakon dovođenja Mirotića, Gasola, Kalatesa, Higinsa, Dejvisa. Nakon dovđenja ovih imena, postali su glavni konkurent za osvajanje svih takmičenja u kojima nastupaju.

Da bi bili konkurentni katalonskom timu, Real Madrid je već spremio listu pojačanja, a među njima se našao i Vasilije Micić.

Vasilije Micić, Andrea Ćinćarini
foto: EPA/Mateo Bazzi

Real je postigao dogovor sa Lasom da ostane na klupi kraljevskog kluba i da krene u rekonstrukciju ekipe, a njegova najveća želja je upravo srpski reprezentativac.

Real je spreman da izdvoji za Micića čak 2.500.000 evra, što je znatno više od onoga koliko ima u Efesu. Jedini problem, može da bude odlazak Micića u NBA ligu.

Međutim, to nije sve kada je reč o potencijalnim pojačanjima "kraljevskog kluba" od srpskih košarkaša, jer se interesuju i za Nemanju Nedovića koji blista ove sezone u Panatinaikosu posle silnih problema sa povredom prošle godine dok je bio u Milanu.

Nemanja Nedović
foto: EPA/Georgia Panagopoulou

Realu je potrebna zamena za legendarnog trojkaša Džejsija Kerola i Laso vidi upravo Nedovića kao idealnog da nadomesti odlazak Amerikanca.

Nedović ima ugovor sa atinskim "zelenima" do kraja sezone, a Madriđani su navodno već stupili u kontakt s njegovim agentom kako bi se raspitali o uslovima njegove selidbe u Madrid.

Tokom leta se očekuje da "kraljevski klub" napusti argentinski tandem Nikola Laprovitola i Gabrijel Dek, kao i pomenuti Kerol, što bi otvorilo prostor za dolazak Micića i Nedovića kao igrača van zemalja EU s obzirom da u Španiji važi pravilo da jedan tim može da ima maksimalno tri takva igrača, a uz to njihovi odlasci će osloboditi i značajna finansijska sredstva koja bi bila iskorišćena za dovođenje dva Srbina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.