Amerikanac iz tabora Partizana: Retka je atmosfera kakvu prave Grobari!
Foto: Dado Đilas

oduševljen navijačima

Amerikanac iz tabora Partizana: Retka je atmosfera kakvu prave Grobari!

Sat vremena pre početka meča na ulazu u kultnu halu na Novom Beogradu stvorili su se redovi a na tribinama je bilo više od 4.000 navijača
Objavljeno:

Ovogodišnje pojačanje Partizana, Vilijam Hačer, oduševljen je atmosferom koju su pristalice crno-belih napravile na prijateljskoj utakmici sa Anverpenom.

Košarkaški klub Partizan NIS odigrao je u utorak jednu od poslednjih kontrolih utakmica u sklopu priprema za novu sezonu, anavijači crno-belih su priredili spektakularnu atmosferu. Sat vremena pre početka meča na ulazu u kultnu halu na Novom Beogradu stvorili su se redovi a na tribinama je bilo više od 4.000 navijača. - Mislim da je odluka da igramo pred navijačima bila dobra za tim. Imamo potpuno novu ekipu, mnogo igrača koji nisu imali prilike da igraju u ovakvoj atmosferi. Dobro je što su to osetili i pre nego što je sezona počela. Jer, moglo je da se desi da se, kada vide atmosferu na prvoj utakmici u kojoj budemo bili domaćini, unervoze. Ovo je bio način da se svi naviknemo na igranje pred našim navijačima - rekao je Vilijam Hačer, a preneo Sportski žurnal.

(Espreso.co.rs/Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.