PARTIZAN BEZ PANTERA U OPATIJI: Ovih 14 igrača otputovalo je na turnir u Hrvatsku!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

ZVANIČNO

PARTIZAN BEZ PANTERA U OPATIJI: Ovih 14 igrača otputovalo je na turnir u Hrvatsku!

Crno-beli večeras igraju prvi u nizu turnira koji ih očekuju do kraja meseca. Početna stanica - Opatija

Objavljeno:

Posle bezmalo dve sedmice bazičnih priprema na Zlatiboru nova radna stanica Partizana od utorka je Opatija, gde će danas i u petak biti učesnik jakog pripremnog turnira zajedno sa Cedevitom Olimpijom, Cibonom i Pezarom.

Turnir otvaraju Pezaro i Cedevita od 17 časova, dok će od 20.00 na parket Partizan i Cibona uz direktan televizijski prenos na Sportklub. Za petak su zakazane utakmice za plasman.

Željko Obradović je po povratku sa Zlatibora dao igračima nedelju slobodnu kako bi se odmorili i spremili za put. U ponedeljak se radilo samo u prepodnevnom terminu zbog kasnije promocije novih dresova, dan kasnije se do Opatije stiglo preko Pule. Put Hrvatske krenulo je 14 igrača, praktično svi prvotimci izuzev Kevina Pantera koji je ostao u Beogradu zbog problema sa povredom ramena. On je i na Zlatiboru radio individualno i u igri bez kontakta, pa je posle dogovora sa lekarskim timom odlučeno da najveće pojačanje ovog leta ipak ostane kako bi u potpunosti rešio problem i bude spreman za završnicu priprema i početak sezone.

Željko Obradović, KK Partizan
foto: KK Partizan

Tako su se u avionu za Pulu našli novi kapiten Rade Zagorac, te Nemanja Dangubić, Uroš Trifunović, Aleksa Avramović, Zek Ledej, Dalas Mur, Rodion Kuruc, Aleksa Stepanović, Dušan Miletić, Balša Koprivica, Jam Madar, Alen Smailagić, Đorđije Jovanović i Gregor Glas koji trenira s ekipom, ali nema ugovor. Podsetimo, Vil Mozli je i dalje van stroja zbog zdravstvenih problema, dok se na Markusa Pejdža više ne računa.

Crno-beli su dosad već odigrali jedan pripremni meč i ubedljivo su savladali Zlatiboru u Čajetini, gde su očekivano dominantne role prikazali Avramović, Ledej i Smailagić. Posle Opatije slede još dva evroligaška pripremna turnira. Prvo u Istanbulu 11. i 12. septembra gde je rival u polufinalu Monako, a igraju još Fenerbahče i Uniks, zati je za 18. i 19. septembar zakazan turnir u Atini. Protivnik je Panatinaikos, dok su učesnici još Makabi i Efes.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.