NOVA MOBILIZACIJA DELIJA: Zbog ovoga Arena mora da bude puna do poslednjeg mesta! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

DA BUDE KAO PROTIV BARSELONE

NOVA MOBILIZACIJA DELIJA: Zbog ovoga Arena mora da bude puna do poslednjeg mesta! (FOTO)

Ne samo da je protivnik atraktivan sam po sebi, već je ovo jedinstvena šansa da se prekine niz poraza u Evroligi. Određene su i cene karata za ovaj meč
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde mts uspehe u Evroligi, postizali su u velikoj meri i zahvaljujući podršci sa tribina kojom malo koji klub u Evropi može da se pohvali.

Zato, više nije važno ko dolazi u goste Crvenoj zvezdi - Armani, Real, Fenerbahče, Barselona, CSKA...već je važno da igra Crvena zvezda!

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Osim huka sa tribina koji je uz igre provotimaca na parketu "lomio" mnoge velikane u bliskoj prošlosti, pa i ove sezone, pune tribine i kupljena karta za ovakve predstave na najdirektniji mogući pomaže da KK Crvena zvezda mts nastavi da sprovodi ono što radi već godinama - a to je stabilnost i mogućnost da se klub i ove sezone u Evroligi bori sa timovima koji su po svojim finansijskim mogućnostima daleko ispred kluba sa Malog Kalemegdana.

Akcija KK Crvena zvezda mts "Zvona zvone...da pozdrave šampione" upravo je iz tog razloga imala, i do početka utakmice ima, za cilj da animira crveno-belu milionsku armiju da ponovo pokažemo po ko zna koji put ko smo i šta je Crvena zvezda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.