BOLESNO: Huligani obesili KRVAVU SVINJU da visi sa nadvožnjaka kao poruku navijačima rivala! (FOTO)
Foto: Twitter/FootballAwaydays

šta je s mozgom?

BOLESNO: Huligani obesili KRVAVU SVINJU da visi sa nadvožnjaka kao poruku navijačima rivala! (FOTO)

Da bi održači zloglasnu reputaciju nisu retke brutalne navijačke tuče u ovom delu Evrope, a ima i poteza huliganskih grupa koji su stvarno šokantni

Objavljeno:

RB Salcburg je možda novcem kompanije Red Bul Ditriha Matešiča u potpunosti uspostavio dominaciju u austrijskom fudbalu i "ubio" svu neizvesnot u borbi za titulu, ali navijači tradicionalno većih klubova i dalje pronalaze način da skrenu pažnju.

Doduše, često na pogrešan način. Da bi održači zloglasnu reputaciju nisu retke brutalne navijačke tuče u ovom delu Evrope, a ima i poteza huliganskih grupa koji su stvarno šokantni.

Tako su navijači Šturma iz Graca očigledno jedva dočekali prvi gradski derbi sa Gracerom AK posle čak 15 godina. GAK odavno tavori u drugoj ligi, ali su sada žrebani sa Šturmom u 1/16 finala austrijskog kupa.

Uoči meča koji počinje u sredu od 18 časova, huligani Šturma su obesili mrtvu svinju obojenu u crvenu boju krvi da visi sa jednog nadvožnjaka. Svinja treba da simbolizuje navijače GAK-a...

Ovo nije prvi ovakav "gest" navijača Šturma jer su oktobra 2014. postavili glavu svinje iznad dresa bečkog Rapida, kako bi uvredili navijače najtrofejnijeg austrijskog kluba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.