SAMO U JUŽNOJ AMERICI: Na tribinama MAKLJAŽA, lete ŠOK BOMBE, a navijači izvlače BEBE kroz BODLJIKAVU ŽICU! (VIDEO)
Navijači Godoj Kruza izvlače bebu s tribina, Foto: Printscreen/TyC sports

ludilo

SAMO U JUŽNOJ AMERICI: Na tribinama MAKLJAŽA, lete ŠOK BOMBE, a navijači izvlače BEBE kroz BODLJIKAVU ŽICU! (VIDEO)

Sukobili su se navijači domaćeg Godoj Kruza koji nisu imali ulaznicu za utakmicu i policija

Objavljeno: 10:39h

U zemlji gde je toliko ljudi stradalo na i oko stadiona u međusobnim okršajima navijača i sukobima sa policijom, nije čudo da su tribine ograđene mrežama pa i bodljikavom žicom.

A onda kad vidite da navijači opušteno jedan drugom dodaju bebu kroz takvu žicu dok na tribini besni tuča i lete suzavci, stvarno je teško razumeti mentalitet naroda čija reprezentacija je aktuelni svetski šampion.

Na utakmici Godoj Kruz - Belgrano u argentinskoj Mendosi došlo je do prekida na pola sata zbog divljanja huligana van stadiona, koje se potom prenelo i na stadion.

IGRAČ KOM SU SILOVALI KRAVU DAO GOLČINU: Hteo da primi loptu, a onda... Golman Arsenala ostao zabezeknut!(VIDEO)

Sukobili su se navijači domaćeg Godoj Kruza koji nisu imali ulaznicu za utakmicu i policija, a u pokušaju da ih zaustave da uđu na tribine - ispalili su gumene metke i bacili su suzavac i šok bombe na njih, posle čega se sve još više zaoštrilo.

Zbog jakog vetra, suzavac se preneo na tribine gde je situacija postala dramatična. Navijači su bežali sa tribina, nastala je opšta panika, a jedini način da se izvuku sa tribina bio je kroz "žicu" na stadionu. Neki su krenuli da skaču sa tribina i vatrogasci su ih zaustavljali, a samo pukom srećom je izbegnuta tragedija...

U jednom trenutku najsvesniji navijači su počeli da spašavaju i decu i bebe (!?) koje su bile verovali ili ne bile na tribini sa najvatrenijim pristalicama i na kraju su uspeli da je dodaju kroz žicu i tako je spasu od suzavca koji je naneo vetar.

Srećom, na kraju nije bilo žrtava i meč je nastavljen, a oni koji su ostali na tribinama nisu mnogo toga videli pošto je susret završen bez golova.

Bonus video:

01:08

Navijači u Ljubljani poludeli zbog Ibrahimovića

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.