Augzburg izdao posebno uputstvo za svoje navijače koji dolaze u Beograd! (FOTO)

Na sve misle

Augzburg izdao posebno uputstvo za svoje navijače koji dolaze u Beograd! (FOTO)

Nemački klub je edukova svoje navijače pred put u srpsku prestonicu
Objavljeno:

Koliko Nemci obraćaju pažnje na sve, a naročito na svoje navijače na gostovanjima, pokazao nam je Augzburg uoči odlučujućeg meča u Ligi Evrope protiv Partizana u Beogradu. Zbog ovoga strepe navijači Partizana pred Augzburg: Da nisu Nemci bilo bi mnogo lakše! (VIDEO) Nemački klub je napravio uputstvo svojim navijačima koji nameravaju da dođu u Beograd na "utakmicu godine" i objavio ga na svom zvaničnom sajtu. To je dokument sa osnovnim uputstvima kako da se snađu.

Printscreen/fcaugsburg.de
Ilić, Drulović, evo prilike! Iliiiić! 1:1! Ovako Partizan zove Grobare na Augzburg! (VIDEO) - Dragi navijači, molimo vas pratite uputstva o utakmici Augzburga u četvrtak. Okupljanje pre meča Svi fanovi koji individualno dođu za Beograd (ne oni koji putuju autobusom ili avionom) neka se okupe u 18 časova na Studentskom trgu odakle će ih do stadiona ispratiti policija. Valuta U Srbiji se plaća u dinarima. 1 dinar = 0,01 evra, 1 evro = 121.14 dinara Ugostiteljski objekti primaju i evre i dinare.
Navijački rekviziti Nakon pretresa i provere na stadion je moguće uneti sledeće rekvizite: zastave, banere, barjake za zastave, bubnjeve i megafone. Klima i vreme U Beogradu vlada srednjeveropska kontinentalna klima sa toplim letima i blagim zimama. Prosečna dnevna temperatura u decembru je 5 stepeni, dok noću pada ispod nuleNošenje tople i vodootporne odeće se preporučuje. Napominjemo da deo tribine namenjen gostujućim navijačima nije pokriven. U Beogradu vas čeka manji kontigent ulaznica - navedeno je u dokumentu nemačkog kluba.
Podsećamo da su gosti dobili 1.000 karata za ovaj meč. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.