VREME JE ZA PAKAO PIONIRA: Prva ekipa Delija se vraća, nek se spemi Galatasaraj za punu dvoranu!
Vraćaju se u Pionir, Foto: Nebojša Mandić

bojkot zvanično prekinut

VREME JE ZA PAKAO PIONIRA: Prva ekipa Delija se vraća, nek se spemi Galatasaraj za punu dvoranu!

Kupujte karte na vreme, neka cela hala bude kop! IVKOVIĆ MARKO! - napisale su najvatrenije pristalice na svom sajtu

Objavljeno:

Nagovestile su Delije i u prethodnim duelima da je bojkot prema košarkaškom klubu završen, bilo je navijanja na mečevima Evrokupa, ali daleko je to bilo od karakteristične atmosfera koju su pravili navijači Crvene zvezde.

Ipak, deluje da će se u sledećoj utakmici evropskog takmičenja stvari promeniti, pošto su Delije na svom zvaničnom sajtu najavile povratak i to na meč protiv Galatasaraja.

- Delije su odlučile da ovu utakmicu isprate onako kako su (ispratile) sve (utakmice) do sada sa ovim klubom! Zato pozivamo sve one kojima je Zvezda u srcu, sve grupe, sve ljude koji poštuju ime i prezime našeg druga, da se pojave na ovoj utakmici u majici našeg Brata i da tako još jednom odamo počast našem stradalom Bratu! Naravno, i da ponesemo naš tim do nove pobede, koja je za nas više od igre! Kupujte karte na vreme, neka cela hala bude kop! IVKOVIĆ MARKO! - napisale su Delije na svom sajtu.

Meč je na programu sledećeg utorka od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolć", a poznato je da između Zvezde i Galatasaraja vlada veliki animozitet zbog ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu 2014. godine na utakmici dva kluba u okviru Evrolige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.