Delije divljale u Malagi: Uhapšeno troje navijača Zvezde zbog napada na ugostitelja?

incidenti u španiji

Delije divljale u Malagi: Uhapšeno troje navijača Zvezde zbog napada na ugostitelja?

"Diario sur" iz Malage objavio je da su trojica Delija uhapšeni posle incidenta koji su izazvali u jednom ugostiteljskom objektu, prenose "Večernje novosti"
Objavljeno:

Gostovanje velikog broja navijača Crvene zvezde u Malagi, gde su u petak uveče košarkaši ostvarili veoma važnu pobedu u borbi za četvrtfinale Evrolige, nije prošlo mirno, pišu španski mediji". "Diario sur" iz Malage objavio je da su trojica Delija uhapšeni posle incidenta koji su izazvali u jednom ugostiteljskom objektu, prenose "Večernje novosti".

Prema pisanju ovog lista, incident se dogodio u petak posle podne, uoči utakmice sa Malagom, kada su uhapšeni napali vlasnika bara "Eskita de Uelva"! Pošto je došlo do obračuna, prema pisanju lokalnog dnevnika, vlasnikov brat završio je u bolnici sa bolovima u vratu i leđima. - Došli su ulicom pevajući kao ludi. Jedan od njih pružio mi je ruku, ja sam uzvratio iz vaspitanja. Tada me je udario u oko! Bez reči - ispričao je vlasnik bara iz ulice Aurora, kojem je u pomoć pritekao brat.
Delije
- Bilo ih je 60-70. Želeli su da unište bar. Policija je brzo reagovala, a epilog su trojica privedenih navijača Crvene zvezde - dodao je. Gosti su na početku utakmice stajali iza klupe Crvene zvezde, iako nisu imali karte za taj sektor, pa je moralo da reaguje obezbeđenje. Unikaha se zbog neprijatnih scena u dvorani izvinila svojim pristalicama, pišu "Novosti". (Espreso.co.rs/Izvor: Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.