Grobari preuzeli odgovornost za napad jajima: Zbog Vazure i Vučelića se podsmevaju Partizanu! (FOTO)

Niko ne stoji iza njih

Grobari preuzeli odgovornost za napad jajima: Zbog Vazure i Vučelića se podsmevaju Partizanu! (FOTO)

Navijači crno-belih izdali saopštenje povodom događaja na utakmici protiv Mladosti u Humskoj
Objavljeno:

Ne smiruje se situacija na relaciji navijači - uprava Partizana posle incidenta na meču protiv Mladosti iz Lučana kada su Grobari jajima gađali Miloša Vazuru i Milorada Vučelića. Skandal u Humskoj: Grobari gađali jajima Vazuru i Vučelića! (FOTO) Odgovornost za to su preuzeli navijači Partizana koji su se putem saopštenja obratili javnosti i odgovorili predsedniku JSD Partizan, Vučeliću, da nijedan pojedinac ne stoji iza njihovog napada. Sprema se krvavi utorak: Vučelić okrivio Nedića da stoji iza gađanja jajima! (VIDEO)

- Zgroženi jeftinom demagogijom i vrhunskim licemerstvom pojedinih funkcionera našeg kluba, prinuđeni smo da se obratimo javnosti na ovaj način. Naš cilj je da javnost zna punu istinu o dešavanjima na utakmici Partizan - Mladost Gađanje jajima Vazure i Vučelića isključivo od strane nas navijača je vid protesta, nezadovoljsta, pa i besa zbog stanja u kome se nalazi naš voljeni klub. Od momenta kada su njih dvojica uz logistiku čoveka iz senke i pravog šefa Partizana Žarka Zečevića preuzeli upravljanje klubom počela je propast koja se ne može i neće zaustaviti sve dok ovaj trio gazduje našim voljenim klubom.
Naglašavamo da nikakav niti bilo koji pojedinac iz sfere politike ne stoji iza revolta koji smo mi navijači iskazali tako što smo jajima zasuli Vazuru i Vučelića. Oni su FK Partizan svojim neznanjem, nesposobnošću i neozbiljnošću doveli do toga da su odnosi u klubu narušeni do te mere da niko nikoga više ne poštuje i ne sluša.
Bodovna razlika u zaostatku za Crvenom zvezdom je najveća od 1945. godine. Nikada u istoriji Zvezda nije imala 30 bodova više u odnosu na Partizan. Partizan danas služi za podsmeh dok oni rečnikom 90-ih pokušavaju da zamene teze. Vučelić je kralj demagogije a to najbolje znaju i pamte građani Srbije još iz vremena kada je kao Miloševićev direktor RTS-a bestidno lagao sve u tadašnjoj SR Jugoslaviji - piše u saopštenju Grobara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.