SRBIJA ZAVRŠILA TURNIR U ITALIJI NA NESLAVAN NAČIN: Ova utakmica će se pamtiti po jednom neverovatnom podatku!
Vaterpolisti Srbije, Foto: VSS/Slobodan Sandić

da li je moguće

SRBIJA ZAVRŠILA TURNIR U ITALIJI NA NESLAVAN NAČIN: Ova utakmica će se pamtiti po jednom neverovatnom podatku!

Bila je to uzbudljiva utakmica u kojoj je dodeljeno čak sedam crvenih kartona

Objavljeno:

Srbija je poražena u poslednjem kolu turnira u Sasariju od Italije rezultatom 12:10 (2:4, 3:2, 3:3, 4:1) i turnir je završila sa dve pobede i porazom.

Bila je to uzbudljiva utakmica u kojoj je dodeljeno čak sedam crvenih kartona što se ne pamti na vaterpolo utakmicama. Srbija je tri četvrtine držala igru u svojim rukama, vodila 3:1, 4:2, 6:3. U trećem delu su Italijani uspeli da izjednače ali je naš sastav sačuvao minimalnu prednost pred poslednjih osam minuta.

Ali crveni karotni su činili svoje, zbog tri lične su iz igre izašli Vučinić I Ranđelović. Italijani su serijom 3:0, poveli 11:9. Smanjio je Mandić ali je u poslednjim sekundama Di Fulvio rešio meč.

Kada su crveni kartoni Srbije u pitanju u drugoj četvrtini je odmah isključen Radulović, u trećoj Martinović a u poslednoj Lukić i Stojanović. Italijani su ostalo bez Aleanija, Di Some I Brunija.

Italija: Del Lungo, Di Fulvio 3, Alesani, Grata 1, Fondeli, Kanela , Rencuto 3, Kondemi 2, Ferero 1, Bruni 1, Di Soma, Dolče 1, Masaro. Selektor: Kampanja.

Srbija: Rističević, Mandić 2, Velkić 1, Ranđelović 2, Vučinić 1, Pljevančić 1, S.Rašović, Lukić 1, Drašović 1, Radulović, Stojanović, V.Rašović 1, Dobožanov, Martinović. Selektor: Savić

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.