ODBOJKAŠICE VOLE TRENERE ITALIJANE: I novi selektor Srbije ima igračicu za ženu - 16 GODINA mlađu! (FOTO)
Đovani Gvideti i Bahar Toksoj, Foto: Instagram/@bhrtksy

već je nadmašio santarelija

ODBOJKAŠICE VOLE TRENERE ITALIJANE: I novi selektor Srbije ima igračicu za ženu - 16 GODINA mlađu! (FOTO)

Srednja blokerka visoka 190 cm i Gvideti su najpre sarađivalii još od 2008. godine, ali i u reprezentaciji Turske čiji je selektor on bio poslednjih pet godina

Objavljeno:

Odbojkaški savez Srbije odlučio je da nastavi sa praksom koja se pokazala kao uspešna. Dojučerašnjeg selektora odbojkašica Danijelea Santarelija koji je osvojio SP pa prihvatio unosniju ponudu Turaka, zamenili su njegovim zemljakom, Đovanijem Gvidetijem.

Gvideti (50) je stigao baš sa mesta šefa stručnog štaba odbojkašica Turske pa će biti zanimljivo videti čije rešenje će se pokazati kao uspešnije.

A zanimljivo je još nešto što je zajedničko ovoj dvojici Italijana.

Naime, tokom SP u Holandiji pisali smo o ljubavnoj priči Santarelija (41) i libera Italije, Monike de Đenaro, šest godina mlađe odbojkašice.

A i Gvideti je oženjen jednom aktivnom igračicom, ali čak 16 godina mlađom od njega. Nije u pitanju zemljakinja, već Turkinja Bahar Toksoj (34) sa kojom je "stao na ludi kamen" 2013. godine.

Srednja blokerka visoka 190 cm i Gvideti su najpre sarađivali u Vakifbanku koji Italijan vodi još od 2008. godine, ali i u reprezentaciji Turske čiji je selektor on bio poslednjih pet godina.

Đovani i Bahar su godinama u ljubavi, a 2016. godine su dobili ćerku. Oni drže i kamp za odbojku na pesku koji je hobi turske odbojkašice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.