NEVIĐENI SPORTSKI POTEZ: Hej izvrnuo zglob, ali nije odustajao, a njegov protivnik je posle pobede napravio sjajan gest! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

Plemenita veština

NEVIĐENI SPORTSKI POTEZ: Hej izvrnuo zglob, ali nije odustajao, a njegov protivnik je posle pobede napravio sjajan gest! (FOTO) (VIDEO)

Toni Belju zna da je povreda Heja doprinela potpunoj promeni borbe
Objavljeno: 15:12h

Bokserski spektakl održan je u subotu uveče u Velikoj Britaniji i završen je ogromnim iznenađenjem za poznavaoce boksa i ljubitelje "plemenite veštine".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dejvid Hej izgubio je od zemljaka Tonija Beljua posle odluke sudija.

Pobednik je u ovaj meč ušao kao potpuni autsajder, ali je jedan momenat u šestoj rundi sve preokrenuo. Nakon što se našao na podu, Belju je dobio neočekivanu šansu za trijumf jer je u tom momentu prilikom napada Hej izvrnuo skočni zglob.

Međutim, uprkos pobedi nije odustajao, već je izdržao meč do kraja, iako je cupkao sve vreme i bio potpuno pasivan dok je njegov protivnik nasrtao i zadavao mu žestoke udarce, a posle jednog je čak i izleteo van ringa.

Međutim, vratio se i herojski izdržao sve batine koje je dobio do kraja i kupio ljubav i poštovanje gledalaca, ali i svog protivnika.

foto: Reuters

Zbog toga je Belju kada je proglašen za pobednika napravio pravi sportski potez, ne želeći da slavi, a onda odgurnuo članove svog tima da bi otišao da se pozdravi i izgrli sa Hejom.

Sada shvatate zašto ipak boks zovu "plemenita veština".

foto: Reuters

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara i lomljenje stolica posle gola Đurđevića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.