Pali su i Hrvati: Reprezentacija Srbije na SUPERIORAN način osvojila turnir u Zagrebu!
Foto: Fonet

bravo!

Pali su i Hrvati: Reprezentacija Srbije na SUPERIORAN način osvojila turnir u Zagrebu!

Ozbiljnom i kvalitetnom igrom seniori Srbije su stigli do pete pobede u Zagrebu, čime su superiorno okončali kvalifikacije za SP

Objavljeno:

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije bez izgubljenog seta je završila učešće na turniru E grupe II runde kvalifikacija za XIX SP 2018. u Zagrebu.

Srbija jeu poslednjem, 5. kolu, savladala Hrvatsku sa 3:0, po setovima 25:23, 25:16 i 25:21, posle 79 minuta igre i superiorno osvojila prvo mesto i plasirala se na Svetsko prvenstvo.

Utakmicu u Domu odbojke „Bojan Stranić“ posmatralo je 800 gledalaca, a sudili su Andrea Puher iz Italije i Siniša Ovuka iz Bosne i Hercegovine.

Utakmicu Srbija – Hrvatska posmatrao je Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, u društvu sa Antom Bakovićem, predsednikom Odbojkaškog Saveza Hrvatske.

Ozbiljnom i kvalitetnom igrom seniori Srbije su stigli do pete pobede u Zagrebu, čime su superiorno okončali kvalifikacije za SP. Izabranici Nikole Grbića su i u meču protiv Hrvatske opravdali ulogu favorita i sigurnom igrom ostvarili još jednu, petu maksimalnu pobedu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.