Vaterpolisti doživeli predivan momenat na pripremama! Mađari skandirali: Srbija, Srbija...
Foto: Beta/Branislav Božić

SREĆNO

Vaterpolisti doživeli predivan momenat na pripremama! Mađari skandirali: Srbija, Srbija...

- Sve je po planu, odradili smo tri treninga sa Mađarima i svidelo mi se kako smo izgledali u tim mečevima, što ništa ne znači za predstojeće prvenstvo - istakao je mladi vaterpolista

Objavljeno: 13:39h

Vaterpolo reprezentacija Srbije danas se vraća u Beograd iz mađarskog Kečkemeta, gde se spremala za Svetsko prvenstvo u Budimpešti.

Olimpijski, svetski i evropski šampioni boravili su u Kečkemetu šest dana, radeći prvi deo sa mađarskom selekcijom, a potom i samostalno.

- Sve je bilo zaista jako dobro. Odradili smo što smo zamislili. Nastavljamo u utorak na bazenu na Dorćolu - kratko je rekao selektor Dejan Savić.

NOVA SRAMOTA VIMBLDONA! Pa, zar ovako da se ophodite prema bivšem šampionu Novaku Đokoviću? (FOTO)

Zadovoljstvo dosadašnjim tokom priprema izrazio je i Sava Ranđelović.

- Sve je po planu, odradili smo tri treninga sa Mađarima i svidelo mi se kako smo izgledali u tim mečevima, što ništa ne znači za predstojeće prvenstvo. A onda smo se okrenuli nama i vežbali sta bi moglo da nas očekuje od drugih ekipa - poručio je mladi vaterpolista.

Igračima je pored velikog gostoprimstva Mađara u sećanju ostao i detalj kada su ih na jednom treningu skandiranjem "Srbija, Srbija" pozdravilo oko stotinak dečaka i devojčica iz Kečkemeta, na šta su im odgovorili aplauzima i mahanjem.

Ekipa Dejana Savića neće imati sparing partnera do Svetskog prvenstva, gde se u C grupi sastaje sa Južnom Afrikom 17.jula, dva dana kasnije sa Španijom, a 21. jula sa Grčkom.

BONUS VIDEO: Koktel KSS povodom svetskog zlata u basketu 3x3 - Dejan Tomašević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.