IMAMO NOVU IVANU ŠPANOVIĆ: Srpkinja poletela udalj, preskočila 6.62!
Foto: Atletski savez Srbije

BRAVo, MALA!!!

IMAMO NOVU IVANU ŠPANOVIĆ: Srpkinja poletela udalj, preskočila 6.62!

Finale u ovoj disciplini na programu je 23. jula, poslednjeg dana takmičenja u 17.50

Objavljeno:

Sjajna atmosfera vlada u Grosetu na Evropskom prvenstvu za starije juniore/ke. Treći dan takmičenja počeo je izuzetno dobro. Danas je prva startovala Milica Gardašević u kvalifikacijama skoka udalj.

Milica je u prvom skoku letela čak do 6.62 metara, i sa ličnim i najboljim rezultatom ušla u finale. Nažalost ovaj fenomenalni rezultat, neće joj biti priznat kao državni rekord, jer je vetar bio, za dlaku, jači od dozvoljenog, +2,2 m/s. (dozvoljen vetar je +2,0 m/s)

KO JE NOVI TRENER ZVEZDE? Stravična tragedija mu je oduzela mentora! On je preživeo taj horor, ali ga se ne seća! (VIDEO)

- Presrećna sam prolaskom u finale. Atmosfera i vreme su divni, stadion je prelep, staza je super. Što se tiče tehničkih stvari, smatram da još neke stvari treba da se poprave, ali to ćemo da ostavimo sutra za finale. Idemo po novi lični rekord i medalju - rekla je jedna od favoritkinja za sutrašnju medalju u skok udalj.

Finale u ovoj disciplini na programu je 23. jula, poslednjeg dana takmičenja u 17.50h.

ONI SU PONOS SRBIJE! Ovih 13 košarkaša nije odbilo da igra za reprezentaciju Srbije! KAPA DOLE ZA NJIH! (VIDEO)

Do kraja današnjeg dana, očekuju nas još tri discipline: finale u skoku uvis u 18.05h, gde će se Jasmin Halili boriti da osvoji prvu medalju za Srbiju na ovom prvenstvu. Pre toga Dimitrije Novaković imaće kvalifikacije u troskoku od 16.45h, a za kraj dana očekuje nas finalna trka na 3000m, Tamare Mićević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.