PERUNIČIĆ IZGOREO OD BESA I NASRNUO NA SUDIJE: Niko nije mogao da ga obuzda, uletelo je i obezbeđenje da spreči haos! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Звездаш до гроба

Incident na derbiju

PERUNIČIĆ IZGOREO OD BESA I NASRNUO NA SUDIJE: Niko nije mogao da ga obuzda, uletelo je i obezbeđenje da spreči haos! (VIDEO)

Bivši proslavljeni reprezentativac, a sada trener Zvezde je bio revoltiran toliko jednom sudijskom odlukom u dramatičnom finišu da nije mogao da se suzdrži

Objavljeno:

Incident se dogodio u hali Šumice na derbiju Superlige Srbije između Crvene zvezde i Železničara iz Niša, a u epicentru se našla legenda rukometa i trener crveno-belih Nenad Peruničić.

On je potpuno izgubio živce u dramatičnoj završnici meča, u kome je na kraju njegov tim poražen 29:27, a Peruničić je uleteo na teren i hteo da se obračuna sa sudijama.

Sve se desilo na oko minut pre kraja susreda pri jednom golu prednosti za Nišlije kada im je loptu oduzeo Šotić koji je krenuo u kontranapad, ali je tom prilikom nagazio aut liniju.

Sudije su dosudile aut za Nišlije i to je naišlo na žestok protest prvo Šotića, a potom i Peruničića koji je uleteo u teren i krenuo na sudije uz psovke, a na kraju je moralo i obezbeđenje da uđe unutra da ga smiri.

Obojica su zaradili isključenje, a verovatno ih čekaju i novčane kazne.

BONUS VIDEO: Švajni ispunio san malom Zoranu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.