JAVNO JOJ NABIO ROGOVE DOK JE BILA TRUDNA! TO MU NIJE ZABORAVILA: Brejdijeva bivša likovala zbog pobede Iglsa, pa mu dodatno sipala so na ranu!
Tom Brejdi je započeo vezu sa Žizel Bundšen dok je Bridžet Mojnahan bila trudna s njim, Foto: Reuters

Sačekala osvetu

JAVNO JOJ NABIO ROGOVE DOK JE BILA TRUDNA! TO MU NIJE ZABORAVILA: Brejdijeva bivša likovala zbog pobede Iglsa, pa mu dodatno sipala so na ranu!

Teško da može neko da oprosti ono što je on njoj uradio

Objavljeno:

Prevarena žena nikada ne zaboravlja i često čeka svoju priliku za neku sitnu osvetu. To je sada osetio na svojoj koži i verovatno najbolji kvoterbek u istoriji, Tom Brejdi, nakon poraza u Superboulu od Filadelfije.

Njegov Nju Ingland je izgubio od Iglsa NFL titulu, te je tako organizator igre Pejtriotsa ostao bez istorijskog šestog šampionskog prstena na ruci, a uz to je u ključnom napadu njemu ispala lopta iz ruku prilikom hvatanja.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

To kao da je jedva dočekala njegova bivša devojka Bridžet Mojnahan, sa kojom ima desetogodišnjeg sina, i na kulturan način putem Tvitera "likovala" zbog toga.

- Sjajna utakmica Pejtriotsi, ali čestitke Filadelfiji - napisala je na Tviteru, a pre toga je dodatno dosolila ranu hvaljenjem Brejdijevog rivala u ovom meču i kasnijeg MVP-ija utakmice, Nika Folsa.

- Nik Fols je neverovatan večeras.

Za one koji ne znaju, Brejdi je ostavio lepu glumicu u trenutku dok je bila trudna i počeo da se zabavlja sa supermodelom Žizel Bundšen sa kojom je i danas u braku i ima dvoje dece.

Tom Brejdi i Žizel Bundšen sa decom
Tom Brejdi i Žizel Bundšen sa decomfoto: Profimedia

Malo je reći da je zvezda filmova "Ja, robot" i "Gospodar rata" to izuzetno teško podnela. A da nisu u dobrim odnosima jasno je i iz toga, što sin koga je rodila uopšte ne nosi Brejdijevo prezime, već njeno.

Bridžet Mojnahan je rodila Brejdiju sina
Bridžet Mojnahan je rodila Brejdiju sinafoto: Fonetap

Ipak, jedno moramo reći, a to je da najveća zvezda NFL-a već deceniju i po itekako ima sjajan ukus kada je reč o ženskoj lepoti.

BONUS VIDEO: Navijači sa Juga pevaju: S Kimijem selfi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.