ŠESTI PUT ZA REDOM! Voša iskoristila kiks Železničara i došla do još jedne titule!
Foto: Reuters

baš ih hoće

ŠESTI PUT ZA REDOM! Voša iskoristila kiks Železničara i došla do još jedne titule!

Železničar je imao napad za izjednačenje i titulu, ali akcija "cepelina" nije uspela, Metaloplastika je ovom pobedom obezbedila sebi Čelendž kup

Objavljeno: 21:38h

Železničar je ostao bez titule koju je čekao punih 69 godina, a bili su tako blizu. Iako su imali praktično dobijenu titulu, idealnu šansu nisu uspeli da iskoriste. Oni su izgubili u Šapcu od Metaloplastike sa 27:26, dok je Vojvodina slavila protiv Partizana u poslednjem kolu rezultatom 20:19 i na taj način prestigla Nišlije na tabeli i postala šampion!

Železničar je imao napad za izjednačenje i titulu, ali akcija "cepelina" nije uspela, Metaloplastika je ovom pobedom obezbedila sebi Čelendž kup. Dakle, Vojvodine je prva sa 14 bodova, Železničar 1949 je drugi sa 13, Partizan je sezonu završio sa 12 bodova.

- U šoku sam posle svega. Nisam ni pratio rezultatu Šapcu, pitao sam na kraju šta se desilo, a čuo sam prethodno spikera. Ovo je rukometna bajka, znamo šta nam se izdešavalo, da osam igrača nije treniralo ove nedelje, a da su momci igrali sa napuknutim ligamentima. Svi zaslužuju pohvale, Bog nas je nagradio za ovaj trud, za to što smo krvarili. Imperativ je bio pobediti kod kuće. Možemo da pričamo o povredama ranije, ali kada se izađe na teren. Rekao sam da ćemo igrati sve bolje i bolje kako plej-of bude odmicao i tako je i bilo. Od četvrtog kola je sve krenulo kako treba - rekao je trener Vojvodine Boris Rojević, prenosi "Balkan-handball".

BONUS VIDEO: Novica posle ispadanja u polufinalu od Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.