Fenomenalan uspeh Velje Stjepanovića: Na mitingu u Luksemburgu oborio tri rekorda!

svaka čast majstore

Fenomenalan uspeh Velje Stjepanovića: Na mitingu u Luksemburgu oborio tri rekorda!

U današnjem finalu trke na 100 metara kraul bio je prvi, u vremenu 48.50, kao i na 400m kraul, gde je oborio rekord u vremenu 3:48.70. Prethodno, u subotu, bio je prvi na 200m kraul, kada je, takođe, postavio najbrže vreme u istoriji mitinga
Objavljeno:

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović dominirao je na mitingu u Luksemburgu, gde je u tri trke tokom vikenda bio najbrži i oborio tri rekorda takmičenja. U današnjem finalu trke na 100 metara kraul bio je prvi, u vremenu 48.50, kao i na 400m kraul, gde je oborio rekord u vremenu 3:48.70. Prethodno, u subotu, bio je prvi na 200m kraul, kada je, takođe, postavio najbrže vreme u istoriji mitinga u Luksemburgu - 1:48.1.

AP/Michael Sohn, Velimir Stjepanović
- Bilo je ovo zaista dobro i uspešno takmičenje za mene. Nadam se da ću da održim ovu formu za Evropsko prvenstvo u Engleskoj, a potom i za Olimpijske igre u Riju, gde želim da pokažem ono najbolje od sebe - izjavio je Stjepanović. Naredno takmičenje, na kojem će Stjepanović učestvovati biće državno prvenstvo Srbije krajem februara u Beogradu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.