ZA NJIH SE SPREMAMO VEĆ DUŽE VREME! ONE KIDAJU DO KRAJA! Srpkinje spremne da udare na nepobedive Norvežanke!
Srpski rukometašice su spremne za okršaj sa Norvežankama, Foto: Rukometni savez Srbije

Samo hrabro devojke

ZA NJIH SE SPREMAMO VEĆ DUŽE VREME! ONE KIDAJU DO KRAJA! Srpkinje spremne da udare na nepobedive Norvežanke!

Naše reprezentativke svesne da je pred njima jedna od najboljih reprezentacija sveta

Objavljeno:

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je da su pred njegovom ekipom izuzetno teške utakmice na Svetskom prvenstvu u Japanu, a posebno je istakao narednog rivala Norvešku.

- Čekaju nas jako teške i zahtevne utakmice u četiri dana. Suviše je trošiti reči na kvalitet Norveške i sistem koji godinama gaje, koliko su proizveli igračica i trofeja. Norveška je uvek Norveška, da ne bude zabune, da li je jedno ime tu ili ne, to je njima nebitno. Imaju sistem koji godinama forsiraju i ne menjaju. Biće jedna ozbiljna i teška utakmica - rekao je Obradović.

Reprezentacija Srbije odigraće svoj treći meč na Svetskom prvenstvu u Japanu protiv selekcije Norveške u utorak od 12.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

- Nema više laganih protivnika, najbitnije dolazi. Očekujemo teške utakmice, velike protivnike, spremamo se već duže vreme za njih, očekujemo pozitivne rezultate. Norvežanke poznajem jako dobro, igrala sam i sa njima i protiv njih. Kidaju do kraja, to je mentalitet koji nikada ne odustaje, ne zna za poraz. Oni će ući 110 odsto u utakmicu, a mi moramo da uđemo sa 200 odsto. Svaka lopta će biti važna, do samog kraja će biti značajno. Teška utakmica je ispred nas - rekla je srednji bek reprezentacije Kristina Liščević.

Golman Jovana Risović ocenila je da je najzahtevniji period utakmica pred ekipom.

- Svi znamo ko je Norveška. Imamo taktiku, motiva nam ne nedostaje, spremićemo se najbolje za sve preostale mečeve - rekla je Risovićeva.

Pivotmen Slađana Pop Lazić istakla je da ekipa ima želju da novom pobedom obraduje naciju.

- Daćemo sve od sebe, voleli bismo da obradujemo Srbiju još jednim lepim jutrom. Ništa ne obećavamo, jer svi znamo da je Norveška svetski i evropski šampion, jedan od favorita i na ovom prvenstvu, kompletna na svim pozicijama. Dobro su krenule - rekla je Pop Lazić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.