TUČA KAKVU NHL NE PAMTI: 102 minuta isključenja, krv na sve strane - makljali su se čak i golmani!
Tuča dva golmana na ledu, Foto: Printscreen/Youtube

NAVIJAČI SU BILI ODUŠEVLJENI

TUČA KAKVU NHL NE PAMTI: 102 minuta isključenja, krv na sve strane - makljali su se čak i golmani!

Sedam godina čuvari mreže nisu međusobno zaratili na ledu

Objavljeno:

Američki mediji bruje o neveroвatnoj makljaži koja se dogodila na NHL utakmici između hokejaša Edmonton Oilersa i Кalgari Flejmsa u subotu. Utakmica se odigrala u kanadskom Kalgariju, u Scotiabank Saddledome areni.

Radi se o dva vrlo žestoka rivala u NHL ligi pa napeta atmosfera i čvrsta utakmica nisu bili nikakvo iznenađenje. Na kraju druge trećine je napetost eksplodirala u vidu masovne tuče gotovo svih hokejaša koji su u tom trenutku bili na ledu. To je podrazumevalo i obračun dva golmana; Majka Smita iz Oilersa i Kama Talbota iz Flejmsa. Naravno uz ogromno oduševljenje publike jer je to bila prva tuča dva čuvara mreže u NHL-u još od davne 2013.

Obračun šakama dva tima je zapalio društvene mreže, a oduševljeni fanovi setili su se starih vremena kada je NHL liga bila puno žešća, a ovakve stvari uobičajene. Danas su obračuni dva (ili više) igrača, koji su stvari odlučili da reše šakama na ledu, mnogo ređi. No, ipak se događaju. Sudije poslovično stvar gledaju sa sigurne udaljenosti dok jedan od hokejaša ne padne na pod. Tada je "meč" gotov, a oni razdvajaju zaraćene strane i šalju ih na hlađenje.

Na koncu je subotnja utakmica završena rezultatom 8:3 za Oilerse, a koliko su sudije imale posla govori i podatak da su timovi zaradili čak 102 minuta isključenja. Ko je pobedio u obračunu, procenite sami.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/fightsite.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.