Bio je građanin sveta i zato će njegovu sahranu moći da gleda cela planeta!
Foto: Fonetap

Otvorena za javnost

Bio je građanin sveta i zato će njegovu sahranu moći da gleda cela planeta!

Veliki bokserski šampion će biti sahranjen u rodnom Luizvilu u petak
Objavljeno:

Jedan od najvećih sportista 20. veka, bokser Muhamed Ali, biće sahranjen u petak u rodnom Luisvilu, saopštio je portparol njegove porodice. Bam, bam i padaju ko pokošeni! 10 borbi koje su Alija odvele u večnost! (VIDEO) Sahrana Alija, koji je umro je u noći između petka i subote, biće otvorena za javnost, a govore na sahraniće održati bivši predsednik SAD Bil Klinton, glumac Bili Kristal i popularni televizijski novinar Brajan Gumbel.

foto: Reuters
Neispunjena želja velikog Alija: Hoću da mi oproštajni meč bude protiv Mate Parlova! (FOTO) (VIDEO) Portparol porodice je naveo da je Ali bio "građanin sveta" i da je želeo da prisustvuju svi koji žele. On je dodao da će sahrana biti prenošena i putem interneta.
foto: Reuters
Portparol porodice je kazao i da je Ali umro od sepričkog šoka "iz prirodnih razloga". Dodao je da je preminio okružen svojom porodicom. - Nije patio - rekao je portparol porodice. Nekadašnji višestruki svetski šampion preminuo je u 74. godini u bolnici u Feniksu u koju je primljen u četvrtak zbog respiratornih problema usled Parkinsovnove bolesti od koje je bolovao. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.