MEJVEDER SE ODREKAO ĆERKE (19) OPTUŽENE ZA POKUŠAJ UBISTVA: Izbola nožem drugu devojku, preti joj doživotna!
Foto: AP

drama

MEJVEDER SE ODREKAO ĆERKE (19) OPTUŽENE ZA POKUŠAJ UBISTVA: Izbola nožem drugu devojku, preti joj doživotna!

Ukoliko se dokaže da je kriva za pokušaj ubistva, čeka je zatvorska kazna koja može ići i do čak 99 godina robije

Objavljeno:

Američki mediji ostali su u šoku činjenicom koja pokazuje da jeFlojd Mejveder digao ruke od svoje ćerke, posle zločina koji je počinila iz ljubomore.

Mejveder se nije oglasio, a onda je sa Instagrama obrisao sve fotografije sa kćerkom, što su Amerikanci shvatili kao jasan znak šta najbogatiji sportista svet trenutno misli o Ijani Mejveder.

Podsetimo, ona je početkom aprila došla u kuću bivšeg dečka, repera poznatog pod imenom NBA Jangboj, kako bi se sa njim pomirila, ali nakon što je tamo zatekla drugu devojku, odmah je poludela. Zahtevala je od nje da napusti kuću, a nakon odbijanja dve devojke su se potukle pesnicama.

Tuča se premestila u kuhinju, a Ijana je uzela dva noža i dva puta ubola Lapatru u ruku. Kada su lekari stigli, zatekli su Džejkobsovu na podu kako krvari.

Iste večeri, Ijana je uhapšena, a podignuta je prijava za napad smrtonosnim oružjem.

Ukoliko se dokaže da je kriva za pokušaj ubistva, čeka je zatvorska kazna koja može ići i do čak 99 godina robije. Pojavljivanje na sudu zakazano je za avgust, a nakon plaćene kaucije od 30.000 dolara kako bi se branila sa slobode, ćerka legendarnog boksera angažovala je najboljeg advokata.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.