ONA MU POKAZUJE GOLE GRUDI, ON JE HVATA, BILO JE I LIZANJE: Nova zvezda F1 objavila EKSPLICITAN SNIMAK! SKANDAL!
Foto: Printscreen/Youtube/Zockerfreak

sam je to pustio

ONA MU POKAZUJE GOLE GRUDI, ON JE HVATA, BILO JE I LIZANJE: Nova zvezda F1 objavila EKSPLICITAN SNIMAK! SKANDAL!

Zbog svega ovoga i publiciteta mogao bi da ostane bez angažmana

Objavljeno: 17:26h

Nije još ni debitovao u Formuli 1, a mladi Nikita Mazepin je već u epicentru skandala, koji bi na kraju krajeva čak mogao i da ga košta ugovora koji je potpisao pre manje od dve nedelje sa ekipom HAAS-a za narednu sezonu.

Talentovani ruski vozač je nedavno potpisao ugovor da od naredne sezone počne da vozi za ovaj tim u Formuli 1, ali je već sada upao u velike probleme zbog snimka seksualnog sadržaja koji je objavio na svom Instagram profilu.

Na videu koji je istog trena izazvao detonaciju u javnosti se vidi kako tokom vožnje u autu 21-godišnji Rus hvata za drugi nepoznatu devojku, koja potom oblizuje svoj srednji prst i jasno je na šta se aludira.

Istog trenutka kada je snimak dospeo u javnost oglasio se njegov tim, HAAS, i žestoko osudio ovakvo ponašanje sportiste koje nikako ne priliči nekome ko se takoreći tek "ispilio".

- Tim "Haas F1" ne odobrava ponašanje Nikite Mazepina u video snimku koji je nedavno objavljen na njegovim društvenim mrežama. Pored toga, sama činjenica da je video postavljen na društvenim mrežama takođe je za osudu. Ovaj slučaj biće rešen interno i više se nećemo oglašavati po ovom pitanju - poruka je odovornih u američkom timu.

Samim time jasno je da je ugrozio svoju budućnost u Formuli 1, a ne znamo da li će mu pomoći i pokajanje i izvinjenje koje je postavio na svojim profilima.

- Želeo bih da se izvinim zbog mog poslednjeg ponašanja, nedolično sam se poneo, a osim toga sam sve to kačio na društvene mreže. Žao mi je što sam osramotio i svoj tim i sebe. Potrebno je da shvatim da moram da pokažem više standarde ponašanja kao vozač formule 1, i svestan sam da sam izneverio mnoge ljude. Obećavam da ću izvući pouke iz ovog što sam uradio - poručio je mladi Rus.

HAAS je odlučio da od sledeće sezone ima tim mladih vozača, pa su uz 21-godišnjeg Mazepina angažovali i 20-godišnjeg sina legende Mihaela Šumahera, Mika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.