"NAĆO, NAĆO MEN!" - Ajd' što je ostao i bez hrane i bez loptice, nego se POLOMIO pred milionima gledalaca! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@cut4

hteo i jare i pare

"NAĆO, NAĆO MEN!" - Ajd' što je ostao i bez hrane i bez loptice, nego se POLOMIO pred milionima gledalaca! (VIDEO)

Sin nespretnog navijača je bio neutešan nakon što je ostao bez "trofeja"

Objavljeno:

Superbol je najgledaniji sportski događaj u godini, ali bejzbol je nacionalni sport Amerikanaca i fanovi ovog, za Evropljane nikad posebno atraktivnog sporta, toliko su zagriženi da ne propuštaju nijednu od 182 (vrlo duge) utakmice u regularnoj sezoni, a na stadionu provode više vremena nego najvćei vernici u crkvama.

Posebna je priča na šta su sve spremni kako bi se posle houmrana dokopali loptice na tribinama.

Tako smo u četvrtak na utakmici MLB-ja između Sinsinati Redsa i Arizona Dajmondbeksa videli zaista neverovatnu scenu u kojoj je jedan od navijača odlučio da se doslovno baci na stolice kako bi došao do lopte!

Nakon dobrog udarca igrača Redsa Suaresa, lopta je krenula prema tribinama i išla je prema čoveku koji je na tribine stigao sa sinom. Sve je slutilo da će loptica lagano doći do njega.

Međutim, u jednoj ruci je držao posudu sa hranom, a drugom nije uspeo da uhvati lopticu koja mu je pobegla.

Nije nesrećni čovek odustajao. Usledio je neverovatan skok prema donjem delu tribina, žestoko je pao na stolice, a naćosi koje je držao rasuli su se na sve strane! Lopticu je mirno pokupio dečak koji je sedeo nekoliko redova ispod, a ugruvani čovek se bez hrane i bez loptice vratio ka svom sinu.

Naravno, razočaranje je bilo veliko. Vidljivo je to po reakciji ovog čoveka, ali i njegovog sina koji nije mogao verovati šta se dešava.

Nespretni hvatač se potom izvinio sinu. Zagrlio ga je za utehu, ali i dečak je očigledno bio veoma, veoma razočaran zbog propuštene šanse.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.