UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Bivši fudbaler DIVLJAČKI PRETUKAO SUPRUGU pred njihovom bebom!
Foto: Printscreen/Twitter/@bougieeats

kamera ga snimila

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Bivši fudbaler DIVLJAČKI PRETUKAO SUPRUGU pred njihovom bebom!

Izdat je nalog za Stejsijevo hapšenje i on se nalazi u bekstvu

Objavljeno: 08:52h

Nekadašnji NFL raning bek Zek Stejsi brutalno je pretukao suprugu pred njihovom petomesečnom bebom, objavili su američki mediji.

Na društvenim mrežama je objavljen snimak sigurnosnih kamera iz njegovog doma na kome se vidi kako divljački i brutalno mlati suprugu, dok sve to gleda njihovo dete s kauča, a izbezumljena mačka beži po sobi.

Incident se dogodio prošle subote oko 14 časova na Floridi u domu Stejsijeve supruge.

- Molila sam ga da prestane zbog bebe koja se nalazila na nekoliko koraka od mesta na kom me je udario - rekla je povređena devojka, Kristin Evans.

Stejsi je suprugu prvo ošamario, a nakon što je pala na kauč, digao ju je i bacio u televizor. Potom joj je uputio par reči pa je podigao, rekao "Ku*ko!" i svom snagom bacio na šetalicu za bebe. Onda je izašao i zalupio vratima.

Čim se podigla sa patosa, Kristin je pozvala policiju, ali je Stejsi odavno otišao. Evans je odmah zatražila zabranu prilaska za bivšeg partnera iz straha za svoj i život deteta.

Stejsi se nalazi se u bekstvu od policije pošto je izdat nalog za njegovo hapšenje zbog porodičnog nasilja.

Fudbaler je u NFL-u proveo samo nepune tri sezone igrajući za Sent Luis i Njujork Džets pre nego što se povukao zbog povreda i da bi brinuo o bratu koj iima Daunov sindrom.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.