DARKO STOŠIĆ NIJE USPEO DA DOĐE DO POJASA: Od njega je bio bolji britanski MMA borac!
Foto: AP

šteta za poraz

DARKO STOŠIĆ NIJE USPEO DA DOĐE DO POJASA: Od njega je bio bolji britanski MMA borac!

Nije mu De Friz dozvolio da se borba vodi an sredini ringa i posle klinča u prvoj rundi, usledila je druga, gde nije odustajao od svog plana koji je očigledno bio učinkovit

Objavljeno:

Srpski MMA borac Darko Stošić poražen je na KSW 67 u Poljskoj u borbi za pojas teške kategorije.

Glavna borba večeri bio je okršaj Darka Stošića bivšeg UFC borca i Filipa de Friza, britanskog MMA borca koji se takmičio u UFC, Belatoru i u KSW je od 2018. godine.

Odmah je iskusni Britanac iskoristio svoje gabarite uvukavši Stošića u klinč prebacio je svoju težinu na njega i terao srpskog borca da troši snagu kako bi se izvukao.

Nije mu De Friz dozvolio da se borba vodi an sredini ringa i posle klinča u prvoj rundi, usledila je druga, gde nije odustajao od svog plana koji je očigledno bio učinkovit.

Čim je borba prešla u parter, De Friz je pokazao da je majstor greplinga i imao potpunu kontrolu, pa je svima bilo jasno ko je dobio prve dve runde, čak je i Stošiću u uglu rečeno "Moraš sad", kako bi shvatio da mora da krene "na sve ili ništa".

Videlo se zbog čega je Fil šampion teške kategorije KSW, pa nakon kratke razmene udaraca u trećoj rundi, borba brzo prelazi u parter gde prvo sledi niz kratkih udaraca pesnicom i laktom u Stošićevu glavu.

Izgubio je Stošić snagu, nije uspevao da održi borbu na nogama jer bi ga šampion jako brzo srušio i lako uspostavljao dominaciju na podu, što je De Friz i želeo i posle pet gotovo identičnih rundi odbranio je pojas.

Stošić je potpuno ostao bez snage, pa je na kraju i predao i Fil de Friz pobeđuje tehničkim nokautom.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.