Najbolji srpski plivač zna ko bi umesto Noleta trebalo da nosi srpsku zastavu u Riju! (FOTO)
Foto: Reuters

Kraljica srpskog sporta

Najbolji srpski plivač zna ko bi umesto Noleta trebalo da nosi srpsku zastavu u Riju! (FOTO)

Velimir Stjepanović smatra da bi idealna osoba da bude barjaktar na otvaranju Olimpijskih igara trebalo da bude atletska šampionka
Objavljeno:

Srpski plivač Velimir Stjepanović rekao je da bi nacionalna rekorderka u skoku u dalj Ivana Španović trebalo da nosi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Najbolji teniser sveta Novak Djoković rekao je u četvrtak da neće prihvatiti da ponovo nosi zastavu Srbije na otvaranju Igara u Riju. - Ne znam kako se sada bira, ali ukoliko budem izabran od strane javnosti, neću to prihvatiti, mogu to već sada da kažem. Već sam imao tu čast u Londonu, smatram da je korektno da neko drugi ove godine oseti tu čast, to je moj stav. Ne mogu nikoga da predložim, jer onda neću biti fer prema drugim sportistima. Imamo dosta sportista koji to zaslužuju, i u timskim i u pojedinačnim sportovima. Pružiću podršku ko god bude izabran - rekao je Đoković.

foto: Luka Šarac
Stjepanović je na svom tviter nalogu napisao da je najbolji teniser sveta ovim gestom još jednom pokazao koliko je veliki. Mnogi mediji su upravo Stjepanovića videli kao barjaktara.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.