"VATRENA" TRKAČICA: Zanosna i golišava Rebeka vozi ovu ZVER (VIDEO/FOTO)
Rebeka Koks, Foto: Printscreen/Instagram/rebeccaacox

KO BI REKAO?

"VATRENA" TRKAČICA: Zanosna i golišava Rebeka vozi ovu ZVER (VIDEO/FOTO)

Zaradila je za prvog miljenika slobodnodnijim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama

Objavljeno:

Rebeka Koks (23) voli automobile i na meti je osuda kod ljubitelja motosporta je je žena, a muškarci često misle da ona ne zna ništa o svetu automobila.

Ljubav prema automobilima počela je 2019. godine kada je zaradila za prvog miljenika slobodnijim fotografijama koje obavljuje na društvenim mrežama.

- Mnogi pretpostavljaju da zbog toga što sam žensko ili ne znam ništa o autu koji vozim ili očekuju da znam apsolutno svaku sitnicu o svom autu - rekla je Rebeka i kupila ljubičastog "mustanga" i dodala:

- Nisam se bavila automobilima od detinjstva i ne znam sve o svom automobilu, ali volim da učim i uživam u procesu. Ne pretvaram se da znam šta radim, ali kao i svi drugi, svi moramo negde da počnemo.

Posle prikupljanja pratioca unutuar zajednice, kupila je "ford fijestu" koju je počela da modifikuje,a uspela je da pazari i "ford mustanga."

- Prošle godine odlučila sam da se vozim svojim Mustangom na stazi. Nikada se u životu nisam trkala i bila sam apsolutno prestravljena, pogotovo dok su svi gledali. Učinila sam to jer sam želela da dokažem sebi da mogu, čak i ako ne pobedim nijednu trku. Toliko mi je devojaka nakon toga poslalo poruku rekavši da je neverovatno što sam to uradila s tako malo iskustva, da one to nikad ne bi uradile - počela je Rebeka.

Dobila je okrutne komentare zbog svoje nekonvencionalne karijere.

- Mislim da mi je bilo lako u poređenju s mnogim devojkama. Sve u svemu, moje je iskustvo bilo prilično pozitivno iako je definitivno bilo dosta negativnosti... - istakla je Rebeka.

Uživa u onome što voli i nada se da će uskoro kupiti drugi automobil i posećivati još sajmova i trka.

- Oduvek sam bila pomalo uplašena oko odlaska na sajmove automobila jer sam žena, ali uopšteno gledano, imala sam stvarno pozitivno iskustvo. Jako je lepo upoznati druge devojke unutar auto scene - zaključila je Rebeka opisijući to kao veliko okupljanje svih onih koji imaju strast prema automobilima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.