NEMOJ, VEĆ JE PREVIŠE VRUĆE! Izazov Ivani Vuleti - NAJLEPŠA RUSKINJA se skinula i pokazala zmijsko telo! (VIDEO)
Darja Klišina, Foto: Printscreen/Instagram/dariaklishina

vrelo

NEMOJ, VEĆ JE PREVIŠE VRUĆE! Izazov Ivani Vuleti - NAJLEPŠA RUSKINJA se skinula i pokazala zmijsko telo! (VIDEO)

Dok se Srpkinja više oslanja na mišiće i zategnuto telo i lice, Ruskinja je uvek važila za jednu od najgracioznijih, dugonogih atletičarki

Objavljeno:

Očarala je Srbiju još 2007. kada je kao juniorka slavila na Evropskim olimpijskim igrama za mlade u Beogradu pa dve godine kasnije na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu.

Oba puta je Darja Klišina u skoku udalj pobedila domaćeg aduta Ivanu Španović (sada Vuletu), ali joj se Srpkinja revanširala na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu 2017.

Inače je Vuleta (33) u seniorskoj konkurenciji češće odnosila pobede, ali joj je Klišina (32) redovno parirala po lepoti. Ona je 2010. proglašena za "najseksipiliniju sportistkinju Rusije".

1 / 7 Foto: Instagram/Printscreen

Dok se Srpkinja više oslanja na mišiće i zategnuto telo i lice, Ruskinja je uvek važila za jednu od najgracioznijih, dugonogih atletičarki.

Dok Ivana nastavlja da blista na takmičenjima i u 34. godini, Darja nema značajniji rezultat već šest godina. Na OI u Tokiju je bila jedno od negativnih iznenađenja jer nije prošla u finale.

Ali zato Klišina uživa van terena. Leto joj i te kako prija a sa jednog letovališta u Turskoj je podelila snimak ulaska u bazen, dok u jednom trenutku zbaci haljinicu sa sebe i otkrije vrelo telo.

Nadamo se da je uspela da se rashladi, ali muškarce je samo dodatno zagrejala...

Inače, Darja čuva privatni život što bolje od očiju javnosti, bar kada je u pitanju njen izabranik sa kojim ima dva sina.

- Prilično sam povučena i ne reklamiram javno privatan život. Posle SP u Londonu 2017. godine gde sam osvojila srebro planirala sam da rodim dete. Sve je prošlo po planu i 2018. godine postala sam majka prvi put. Usledila je najteža olimpijska sezona, pa sam počela da skačem samo osam meseci posle porođaja - otkrila je Klišina u intervjuu za Sverusku atletsku federaciju.

- Oba sina su rođena u Americi. Stariji u Njujorku, a mlađi u Majamiju. Oba puta sam se porodila u bolnici pod nadzorom lekara. Nisam pristalica nikakvog eksperimentisanja, porođaja kod kuće, u nekim neobičnim okolnostima. Moj muž je bio uz mene oba puta, a već drugi dan sam bila kod kuće - rekla je Klišina.

Ispod možete da pogledate još slika zanosne Darje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.