NAJNESTAŠNIJA ZVEZDA SITIJA: Orgijao, URINIRAO po zidu, pokazivao 'ALATKU' drugoj, sve mu je oprostila ali OVO ne?!
Ostaju li u braku? Eni Kilner i Kajl Voker, Foto: LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

prekardašio

NAJNESTAŠNIJA ZVEZDA SITIJA: Orgijao, URINIRAO po zidu, pokazivao 'ALATKU' drugoj, sve mu je oprostila ali OVO ne?!

Koliko je reprezentativac Engleske pouzdan na terenu, toliko je nepouzdan van njega

Objavljeno: 11:59h
Nedeljko Đukić

Fudbaleri Mančester Sitija u poslednjem kolu grup G Lige šampiona gostuju Crvenoj zvezdi u meču koji nema klasični takmičarski značaj pošto je već izvesno da će "Građani" osvojiti prvo mesto, a crveno-beli ostato poslednji i završiti nastup u Evropi.

Jedan od igrača koje će Pep Gvardiola sigurno poštedeti u ovakvoj utakmici je desni bek Kajl Voker (33). Koliko je reprezentativac Engleske pouzdan na terenu, toliko je nepouzdan van njega.

Tabloid "San" je preneo da je na pragu razvoda od Eni Kilner s kojom je u vezi od tinejdžerskih dana i imaju troje dece.

Međutim, Eni je očigledno dosta Kajlovih nestašluka. Bivši as Totenhema je prvo iznervirao još na EURO 2016. kada se pisalo da se tokom čitavog turnira dopisivao sa jednom Plejboj zečicom.

Četiri godine kasnije, Voker i Kilner su se privremeno razišli kada je otkriveno da model Lorin Gudmen nosi njegovo dete.

Vokeru je zatim bilo dosadno tokom pandemije koronavirusa aprila 2020. pa je napravio orgije sa saigračem i dve skupe lepotice za koje je spremio zlatne kondome. Sutradan je urgirao na sugrađane da poštuje mere zaštite od koronavirusa i ostanu kod kuće. Ovaj skandal ga je privremeno izbacio iz reprezentacije.

Dve godine kasnije, isto u aprilu, Voker je opet bio na stubu srama. Na kraju jednog jednog pijanog izlaska u malenom naselju Prestberiju, Kajl je shvatio da mora da se olakša, a to je uradio tako što je urinirao po zidu hotela! Zgroženi prolaznici su ga prepoznali po tetovaži...

A marta ove godine, novi ispad Vokera. Dok je u jednom kafiću đuskao sa nepoznatom devojkom i pošto je dobrano izvatao, spustio je pantalone i pokazao joj svoj polni organ.

Ume snažni desni bek da podivlja i na terenu. Posle poraza Sitija u Londonu od Arsenala (0:1), zamalo se potukao sa Nikolom Žoverom, specijalistom za prekide s kojim je ranije sarađivao u Mančesteru i koji je, čini se, želeo samo da se pozdrave.

Sada je Voker opet bio u centru pažnje tabloida pošto se na sudu sastao sa pomenutom Lorin Gudmen kako bi se dogovorio o odgajanju svog vanbračnog deteta. Mediji su pisali da se zbog toga ponovo sukobio sa ženom i da je Eni Kilner napustila kuću, ali Voker je to negirao:

- Nismo se razdvojili. Ovde sam u svojoj porodičnoj kući, zar ne?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.​​​​​​​

Bonus video:

01:38

Delije u transu posle gola Zvezde protiv Mančester Sitija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.