Švajni na oprezu: Donald Tramp bacio oko na Anu, ali nemački fudbaler je imao spreman odgovor
Foto: Profimedia

rampa za američkog predsednika

Švajni na oprezu: Donald Tramp bacio oko na Anu, ali nemački fudbaler je imao spreman odgovor

Bastijan Švajnštajger je prokomentarisao izjavu Donalda Trampa

Objavljeno:

Sadašnji predsednik SAD-a Donald Tramp izjavio je kako je zaljubljen u bivšu srpsku teniserku Anu Ivanović, a sada kada se se nekadašnja najbolja teniserka sveta i njen suprug Bastijan Švajnštajger preselili u Čikago, nemački fudbaler je imao opasku na Trampovu izjavu.

- Čuo sam šta je predsednik Tramp izjavio za Anu. Šta da vam kažem? Moraću da pričuvam ženu, biću na oprezu. Šalu na stranu, to je baš moćna izjava i ja s time mogu samo da se saglasim- rekao je nemački fudbaler.

Espreso saznaje: Partizan raskida ugovor sa igračem u koga su Grobari polagali ogromne nade (VIDEO)

foto: Reuters

Švajnštajger se preselio u Ameriku zbog ugovora sa Čikago Fajerom, a Ana ga je naravno podržala pa su krenuli od nule u luksuznom stanu koji plaćaju 30.000 evra mesečno.

- Iz dana u dan sve više se u Čikagu osećam kao kod kuće. Imamo divan stan, odmah iza ugla je ogromno jezero. U mom Rozenhajmu u Nemačkoj imamo jezero Simze, a ovde je Mičigen. Doduše, ovo je malo veće – rekao je Švajnštajger.

On nije fudbaler, on je pokretni šou: Ako je pre pobede u derbiju dominirao, šta tek reći za ponašanje ljubimca Grobara posle nje (VIDEO)

BONUS VIDEO: Tavamba prouzrokovao delirijum i posle utakmice sa Zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.