ISPLIVALI SE*SI SNIMCI NFL ČIRLIDERSICA: Čelnik kluba odgovorio na optužbe da ih je on snimao! (VIDEO)
Čirlidersice Redskinsa, Foto: Profimedia

STRAŠNO

ISPLIVALI SE*SI SNIMCI NFL ČIRLIDERSICA: Čelnik kluba odgovorio na optužbe da ih je on snimao! (VIDEO)

Danijel Snajder, vlasnik Vašington Redskinsa, oglasio se oko navodnog učešća u golišavim video snimcima američkih poznatih čirlidersica

Objavljeno: 13:20h

Skandal se odigrava u SAD, gde su navodno čirlidersice Vašington Redskinsa snimljene golišave u "softkor" porno snimku 2008. godine.

Iako se to desilo pre 12 godina, sada se pojavila informacija da ih je snimao lično vlasnik kluba Vašington Redskins Danijel Snajder.

- Nemam nikakve informacije o takvim snimcima od pre preko deset godina, o kojima se piše u medijima. Nikada nisam tražio da se oni snime, niti sam ih video - rekao je Snajder za TMZ Sports.

Bivša čirlidersica Tifani Bejkon Skaurbi je jedna od 25 žena koje su se žalile Vašington Postu za seksualno zlostavljanje, od strane nadređenih, navijača, raznih drugih muškaraca koji imaju veze sa američkim fudbalom.

Snajder tvrdi da nije bio svestan ni toga da su njegove zaposlene predmet seksualnog mobinga:

- Priznajem da imam mnogo odgovornosti kao vlasnik i što sam dozvolio drugima da unižavaju ovu franšizu samo jer mene nema uvek tu. U budućnosti, biću mnogo više uključen u dnevne obaveze u klubu - dodao je Snajder.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.